ramblerok37
ramblerok37
18 мая, 11:46

Колекція монет

Колекція монет
Вітаю. Людина придбала такі монети з його слів за 15 тис.Бо монети рідкісні.З його слів у колекціонера.Я намагався пояснити,що це копії.Але попросили поставити на обговорення. Підкажіть ,що тут копії,а що справжні?Дякую з.Пов 

Теги:
Ответы: 0
18.05, 12:54Знаток
Вітаю.
Все так і є,рубль та дві монети коло нього справжні, все інше сувенірні вироби.
Изменено автором 18.05, 12:56
18.05, 13:48АвторОтвет AlexCheAlex
В залишку - цікаві досліди = і досвід ціною десь на 14к:(
Саме так.Скільки вже про це писали і говорили.Але люди й в наш час попадають на кошти(
tea33
19.05, 00:03Ответ ramblerok37
Теж саме питання, як людина може думати, що нумізмат, або просто чоловік, має коллекцію з різних монет і навіть не цікавився їх цінами та оригінальністю?..
Я можу зрозуміти коли одна чи декілька монет не розібрали, але щоб у кількості)
Ответы: 1
tea33
19.05, 00:08Ответ AlexCheAlex
як на мене, це кошти витрачені на досвід. І кожен нумізмат щось втрачав, попадав на копії, коли збирав свої монети на початку.
Ответы: 2
18.05, 14:00
Мені от просто цікаво, коли людина це купляла, чим вона думала, просто не розбираючись в нумізматиці вирішила викинути 15 тис. з надією на сир?) Вона хоч пробувала з кимось порадитися чи це щось спонтанне було?
18.05, 15:54
Тут багато монет які коштували би більше ляма
Усі разом і мільон долярів коштують)))
Купити такі (але не ці) монети за 500 тисяч баксів це вигідно)))
Поясніть покупцеві що ̶в̶і̶н̶ ̶г̶у̶с̶ь̶ безкоштовий сир в мишоловці, а 350$ це за науку
20.05, 09:38
Там багато не те що копій, а елементарних фуфло-приколів.
Подивіться лише на обличчя правителів )))
А деякі позиції так взагалі пробники, які ну аж ніяк не будуть коштувати 15k₴
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.