Kabina228
Kabina228
24 мая, 18:02

Солонка 88 проба на визначення

Солонка 88 проба на визначення
Тема закрыта
Вітаю шановні форумчани, експерти .
Прошу допомоги в визначенні данного клейма 88. 
Можливо орієнтовно ( походження, рік випуску данного предмета )
Буду вдячний за любу інформацію 
Вага: 35,4

24.05, 18:52АвторОтвет TerraRist
На мою думку,  виріб сучасний,  до імперії відношення не має
Вітаю TerraRist, дякую за ваш коментар. 
Можна добавити аргументи?
З повагою Андрій
Ответы: 0
Ответы: 1
24.05, 19:52
На закордонних маркетплейсах багато фуфла, дехто з наших там купує і намагається тут продавати, але тут то і з'ясовує про неоригінальність придбаної речі. Маркетплейси не визначають оригінальність, і підтвердження тому ваш другий лінк де в описі вказано "19 століття " при заявленному "клеймі апробації" зразка 20го століття 
Особисто я дивлюсь на метал та клейма, на емалі досвіду недостатньо, але тут є фахівці, тож - чекайте на інші думки.
Изменено автором 24.05, 19:57
25.05, 15:58АвторОтвет TerraRist
На закордонних маркетплейсах багато фуфла, дехто з наших там купує і намагається тут продавати, але тут то і з'ясовує про неоригінальність придбаної речі. Маркетплейси не визначають оригінальність, і підтвердження тому ваш другий лінк де в описі вказано "19 століття " при заявленному "клеймі апробації" зразка 20го століття  Особисто я дивлюсь на метал та клейма, на емалі досвіду недостатньо, але тут є фахівці, тож - чекайте на інші думки.
Дякую за ваш коментар.
Ответы: 1
Тема закрыта
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.