Доброго дня спільнота! В свій час розкидав по двору 10 коп. на врожай, а коли розбирали курей, то знайшли їх у її шлунку. Номінал з'їло, монета з одієї сторони вогнута, з другої випукла.
Я такого ще небачив.
Виставив просто на показ.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
ПовторитьПроверка подключения...
Соединение восстановлено!
Авторе, птиці займаються ,,колекціонуванням" та ,,шліфовкою" монет вже багато століть (з моменту появи дрібних за розміром монет).
Це саме той випадок, коли пернаті ,,колекціонери" збирають колекції, керуючись виключно шириною власної пельки...)))
Для прикладу: фото 1/2 копійки, Н2, зліва і 10 коп. сучасна, праворуч - з ,,пташиної" колекції.
(сорти кави, які пройшли травний тракт тварин) - то колекціонування монеток з травного тракту птахів (на фоні кави) буде виглядати не таким вже й дивним...)))
Колекціонування, це залежність - тут кожен колекціонер вибирає сам, чим йому ,,пудрити носик"...)))
Мабуть скоро і подібні монети теж будуть чимось вишуканим..
Бо якщо так і далі піде - ви здобудете звання самого заядлого ,,гицеляки" сайту - а воно вам треба???
Не те щоб я там був упоротим зоозахисником і остєрвєнєлим гуманістом - але, як казав один персонаж: ,,птічку жалко...")))
Я знав що таке можливо бути,а ви нагадали.дуже важлива інформація....маю недалечко під річкою земельний наділ пайщика,і там частенько знаходжу убиті римські лемісні динари,а край того старого села називають кахнівкою ,що по нашій мові кахна,качка.роблячи висновок можна припустити,що там була ферма римського часу