maunt
maunt
8 июля, 09:27

Курка з'їла 10 коп.

Курка з'їла 10 коп.
Доброго дня спільнота!  В свій час розкидав по двору 10 коп. на врожай, а коли розбирали курей, то знайшли їх у її шлунку. Номінал з'їло, монета з одієї сторони вогнута, з другої випукла. 
Я такого ще небачив.
Виставив просто на показ.

Ответы: 0
Ответы: 1
08.07, 10:15Автор
Якщо опівночі на спадаючий місяць підійти до дзеркала, тримаючи у одній руці дві запалені свічки, а в іншій землю з цвинтаря, шкіру жаби й хвіст щура, то у відображенні можна побачити недоумка, який відстав від життя років на триста. ЦЕ - ЗАБОБОНИ! А копієчка в огород то повір'я та народна прикмета.
08.07, 11:32Ответ maunt
Чудові забобони таприкмети! Завдяки такому забобону до цього часу можна знайти на полях монетки різних часів.
08.07, 12:41Ответ Dusty
Чудові забобони таприкмети! Завдяки такому забобону до цього часу можна знайти на полях монетки різних часів.
Ага, кури щасливі
08.07, 12:40Ответ maunt
Якщо опівночі на спадаючий місяць підійти до дзеркала, тримаючи у одній руці дві запалені свічки, а в іншій землю з цвинтаря, шкіру жаби й хвіст щура, то у відображенні можна побачити недоумка, який відстав від життя років на триста. ЦЕ - ЗАБОБОНИ! А копієчка в огород то повір'я та народна прикмета.
Ні, це якраз забобон. Народна прикмета -- то коли щось відбувається реально. А тут ні, бо монета аж ніяк не впливає на родючість землі
Ответы: 2
08.07, 10:45
Вітаю.
Авторе, птиці займаються ,,колекціонуванням" та ,,шліфовкою" монет вже багато століть (з моменту появи дрібних за розміром монет).
Це саме той випадок, коли пернаті ,,колекціонери" збирають колекції, керуючись виключно шириною власної пельки...)))
 Для прикладу: фото 1/2 копійки, Н2, зліва і 10 коп. сучасна, праворуч - з ,,пташиної" колекції.
08.07, 11:34
Цікаво, в організм курки потрапила певна кількість металу, якогось сплаву міді... Чи це не зробило м'ясо небезпечним для споживачів?
08.07, 12:04Ответ Dusty
Цікаво, в організм курки потрапила певна кількість металу, якогось сплаву міді... Чи це не зробило м'ясо небезпечним для споживачів?
А в магазинах курей продають Ви бачiли чiм iх кормляль Менделеев такого не вигадав би
08.07, 11:58
Удалено автором
08.07, 12:02
Ну якщо взяти до уваги той факт, що одними з найдорожчих сортів кави, є ,,Kopi Luwak" та ,,Black Ivory"
(сорти кави, які пройшли травний тракт тварин) - то колекціонування монеток з травного тракту птахів (на фоні кави) буде виглядати не таким вже й дивним...)))
Колекціонування, це залежність - тут кожен колекціонер вибирає сам, чим йому ,,пудрити носик"...)))
08.07, 14:44Ответ КОТок
Зате така кава рахується самою "вишуканою в світі" .
Мабуть скоро і подібні монети теж будуть чимось вишуканим..
08.07, 15:04Автор
Я так зрозумів, що кури є тільки у мене одного. Вибиру стареньку та мясисту, згодую їй полушку1736 року. Через два тижні зварю супчик і оціню результат чистки.
08.07, 15:16Ответ maunt
Я так зрозумів, що кури є тільки у мене одного. Вибиру стареньку та мясисту, згодую їй полушку1736 року. Через два тижні зварю супчик і оціню результат чистки.
Авторе - припиніть знущатись над невинними божими створіннями - вони ж вам яйця залізні не несуть і не змушують вас їх їсти...)))
 Бо якщо так і далі піде - ви здобудете звання самого заядлого ,,гицеляки" сайту - а воно вам треба???
   Не те щоб я там був упоротим зоозахисником і остєрвєнєлим гуманістом - але, як казав один персонаж: ,,птічку жалко...")))
08.07, 15:48Ответ maunt
Ви мене переконали! Далі буду проводити опити тільки на мишах. Їх не шкода?
Удалено автором
08.07, 15:31
Добро відполудня
Я знав що таке можливо бути,а ви нагадали.дуже важлива інформація....маю недалечко під річкою земельний наділ пайщика,і там частенько знаходжу убиті римські лемісні динари,а край того старого села називають кахнівкою ,що по нашій мові кахна,качка.роблячи висновок можна припустити,що там була ферма римського часу
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.