Анонім
Анонім
3 січня 2024, 22:27

Боюся починати

Боюся починати
Тема закрита

Всім привіт. Знаєте, я давно вже хочу почати вивчати англійську, але мені соромно. Мені соромно, що у своєму віці я зовсім нічого не знаю. Що порадите в такому випадку?

Повідомлення
15
Анонім
03.01.2024Автор
Видалено автором
Відповіді: 0
Анонім
03.01.2024Автор
Не бійтеся починати. Коли я починав вивчати англійську, в мене теж були страхи, що я нічого не знаю. Але для цього ми і навчаємося,щоб розуміти англійську.
04.01.2024Відповідь Yarda
Їх ідея була ,,запиляти,,  рекламу... Та нажаль, актори були настільки безталанні, що Станіславський замість ,,Не верю!,, сказав би: ,, Ну нах..,, і грюкнувши дверима - вийшов з теми....😄
Змінено автором 04.01.2024
Відповіді: 1
04.01.2024
Видалено автором
04.01.2024
Почни з таких аплікій як дуалінго чи бузу, уроки англійської на ютубі, дивись контент на англійській, фільми з анг і укр сабами. Якщо кожен день по 15-30 хвилин займатись уже буде результат.
04.01.2024Відповідь Yarda
Видалено автором
Відповіді: 2
04.01.2024
Лучшее изучение - это погрузиться в то общество - где нет другого языка кроме Английского. Знаю Учителя Английского  который попал в Америку и был в шоке - ничего непонимал фактически. пока непогрузился в общество и там жил И РАБОТАЛ. РАЗГОВОРНЫЙ АМЕРИКАНСКИЙ - ЭТО ОТДЕЛЬНЫЙ ЯЗЫК В АНГЛИИ ЧИСТЫЙ И ТО СМОТРЯ В КАКОМ РЕГИОНЕ.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.