123456s
123456s
24 січня 2024, 14:12

Що це за прилад?

Що це за прилад?
Вітаю, шановні форумчани. Підкажіть будь ласка. що це за залишки приладу,  все латунне, якщо крутити маховик тримаючи за центр то дно стоїть на місті , а циліндрична бочечка  з шкалою 360  /думаю градусів/ в середині рухається  скільки крутиш. Є шкала 360 і зовні бочечки. Зверху би мала бути кришка думаю прозора.

Повідомлення
5
Відповіді: 0
25.01.2024Автор
Вітаю, Дюкую за вашу увагу до меї теми.  Цей  прилад  ручний  (хоча якщо відкрутити " пімпу" за яку тримаєш  по центру  можна  поставити і на штатив)    маховичок  для  точної  підгонки.   Бачив лабораторні центрифуги  --- то  не те.    Залишки цього приладу  нагадують  мені   компас,  але  для чого  рухається  верхня частина...
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.