STORM34
STORM34
14 квітня 2024, 16:28

Печатка " шляхтича "?

Печатка " шляхтича "?

Всім доброго здоро'я. Прошу допомогти у ідентифікації даної печатки, а також скільки може коштувати. Всім наперед вдячний

Повідомлення
15
14.04.2024
Добрий день!
Розпочнемо з того, що печатка не іменна, а сімейна. Потрібно довго копирсатися в гербовниках. Нашвидкоруч, бачу можливість визначення феодального титулу по короні достойності. На короні спостерігаємо п`ять зубців (три листовидні та два з перлинами), що відповідає титулу маркіза. Тому зв`язок з "польським або литовським слідом" тут налице.
Відповіді: 0
laert3935
14.04.2024
Вариант герба Корчак, у поляков его использовали 395 родов, а кроме еще литовцы, беларуссы и Украина, хотя РуВики пишет всего о 270 родах и я им не верю ни на копейку.
Тут перечислены роды шляхты и там далеко не 270...
http://www.wladcy.myslenice.net.pl/Polska/zalaczniki/herb%20Korczak.htm
15.04.2024Автор
КАПІТАН ZELENY,
laert,
друг ромео,
дякую за приділену увагу.
Можливо  дійсно, як припускає шановний Друг ромео,  це поєднання  гербів двох кланів ?
16.04.2024Автор
Може в когось ще є якась інформація, напишіть будьласка, буду вдячний.
Також цікаво , що означають літери на печатці 
M.    S.
S.   W .  R.
Змінено автором 16.04.2024
Musat3919
16.04.2024Відповідь STORM34
Літери на печатці  M.  S. S. W. B. В попередньому повідомленні зробив помилку.
А-а-а, ви вели мене в оману , там немає ніякої W , то просто кінці гілок утворюють таке причудливе сплетіння
Musat3919
17.04.2024Відповідь STORM34
Мені бачиться там буква "W". Завтра попробую зробити краще фото.
Майте на увазі - шлюбні печатки завше цікавіше і дорожче 💰!
Відповіді: 1
Musat3919
16.04.2024
Вам більше нічого не скажуть, собі дорожче потім вийде , вичікують коли ви виставите .
Якби було дві W W - воєвода , було б цікавіше 🤘
17.04.2024Автор
Видалено автором
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.