Повідомлення
9
lufa361
14.06.2024
Доброго дня! По клейму не скажу ,але знайшла таку тарілку. Колись продавали на ОЛХ. Сторінки немає, але запис лишився. Ідентичну тарілку заявляють як Васильківську майолику. До того ж, подивіться  посилання на куманець, теж Васильків. Дуже схожий з вашою тарілкою- Куманец ВСХВ 1950-х гг.. Васильковская майолика
Відповіді: 0
14.06.2024Автор
Дякую, я також бачив це. Але на сьогодні майже все що подібне називають майоліка даже речі з закордонними клеймами. В Гугл фото інколи буває картинка попадається та що потрібно але коли переходиш за посиланням під нею то перекидає зовсім до іншої інформації та сайту. 
  Хотілося б якоїсь точнішої інформації , бо в такому стилі робили в Києві Межигір'я а їхні вироби  значно дорожчі . Можливо це пізнє клеймо? Вам дуже дякую за приділений час, можливо комусь ще попадалось щось подібне то нехай підкаже, з повагою.
lufa361
14.06.2024
Я ,звичайно, не спеціаліст, але Києво-Межигірський фаянс трішки інший- більш деталізований ,рельєфний ,витонченіший ,  як на мене. І клеймо своє, що не переплутаєш. Напевно, у вас Васильків. Що теж достойний варіант. І ще одне підтвердження ви знайшли. Почекайте, може відгукнуться  ті, хто дійсно знає і впевнений.
14.06.2024АвторВідповідь olirka
Дуже велике дякую, ви просто остаточно добили мене інфою. З повагою. 
   Якщо комусь цікаво то буде в продажу, посилання пізніше скину.
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.