Client864359
Client864359
23 червня 2024, 13:03

Філіпок. На визначення. Допоможіть визначити чій він

Філіпок. На визначення. Допоможіть визначити чій він

З'явився в мене такий філіпок, дуже схожий на Філіпка ЛФЗ. Матеріал або глина або гіпс і облита глазур'ю. Видно що дуже стара , присутній клакелюр . Прошу допомоги в визначенні виробника і приблизної оцінки вартості.

Повідомлення
5
Відповіді: 0
lufa364
23.06.2024
З більш- менш схожого знайшла лише це. Форма і робота  дуже подібні , окрім підставки. Більше нічого сказати не можу. 
Так як посилання на Мішок видаляється, то зробила фото. Можете ввести адресу і детально роздивитися і порівняти.
23.06.2024АвторВідповідь lufa
Вітаю, так я це теж бачив але мені здається вони більш сучасні. Та і про виробника нема мови. Лише оріентовний рік випуску і то ,кщо говорити саме про них то є сумніви що вони з 40х. 
А на цьому прям видно що він старенький вже, глазурь потріскана так би мовити присутні сліди часу. 
Дякую вам за коментар приємно що виділили час і допомогли. З повагою)
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.