Анонім
Анонім
29 липня 2024, 12:57

Доброго дня. Пидкажить будь ласка Яким металошукачем дистати на глибини50-60 см

Доброго дня. Пидкажить будь ласка Яким металошукачем дистати на глибини50-60 см

Можливо на ций глибини глек. На Поли було знайдено до 40 срибних монет, шурфити нема як. Пидкажить будь ласка як виришити це питания.

Повідомлення
7
29.07.2024
Добрий день!
Якось логіка не складається ))
Якщо немає, як шурфити, то буде можливість копати яму глибиною в пів-метра?
Впевнені про глечик на 100% ? Можете скористатися "рамкою", якою шукають глибокі цілі археологи та шукачі, які "піднімають" солдат по ДСВ.
Змінено автором 29.07.2024
Відповіді: 0
29.07.2024Відповідь Анонім
А домовитися з господарем слабо? Чи про вербальний та тактильний контакти вперше чуєте та боїтесь людей? 
Вибачте, але виставляєте негарно себе... Бігом викопати і втекти, щоб ніхто не побачив і не відібрав. Таких українців у світі обзивають "хох..ами"... (((
Змінено автором 29.07.2024
Відповіді: 1
Анонім
29.07.2024Автор
Ви не прави на все е свои причини, про яки не треба знати и говорит. Домовлятися з людьми в мене гарно выходить. Гарного дня.
Відповіді: 1
29.07.2024
Иду по улице с аппаратом 
Привет привет
У мене - говорить - там на городі - шашка на глибині десь по шию закопана дідом посля гражданки...
Надо відкорать...
Я отказался..
Такого барахла у кожного в сели по рассказам  у кожного...
Не считая " максимов" 
И пушек в пр
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.