Повідомлення
7
Відповіді: 0
31.07.2024Автор
Добрий вечір, Oliri) Дякую за діалог.  Але в цієї фабрики не бачу рубінового скла. Шукала скрізь довго((( не можу визначитись зовсім
31.07.2024Відповідь K_Olga
А я была на выставке изделий Ильгюциемской стекольной фабрики, очень похожие вазочки там  видела. И такого цвета или похожего там было достаточно. Но я и не утверждаю 100% - но, что это изделие  именно этой фабрики. Знаки вопроса поставила. Но похоже, стиль, резьба. На иностранных ресурсах вот такие вазы идут как Богемское стекло.
Відповіді: 1
31.07.2024Автор
І як Богемське не знайшла,   різьба  на богемському відчувається  як , вибачте, видресувана, точна, а  тут може більше як авторська
23.04, 09:43Відповідь K_Olga
Доброго дня шановна пані K_Olga,ви мені скидали посилання на посуд copeland(з маркуванням)чи не могли б ви скинути ще раз,з повагою.Гарного дня.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.