Client785954
Client785954
7 вересня 2024, 17:09

Гріш литовський 1627 р. з 4 крапками після дати. Визначення.

Гріш литовський 1627 р. з 4 крапками після дати. Визначення.
Доброго дня, шановні! Прошу допомогти по монеті. В доступних мені каталогах не знайшов, проходів на аукціонах теж не бачив(може погано шукав?😥). Знайшов блог Skarbiec Krola, де 4 роки тому автор показує  такий грошик, але теж говорить, що ніякої інформації не знайшов. Коментарів до теми немає. Може щось за цей час прояснилось? Буду вдячний за інформацію. В принципі, планую продавати, але, чесно, наосліп не хочеться. З повагою. 

Повідомлення
7
Відповіді: 0
08.09.2024Автор
Доброго дня!  Шановний Giedrius, дуже дякую за увагу до моєї теми і за, безумовно, цікаву(сподіваюсь, не тільки для мене інформацію)!!! Поки що я зафіксував 4 згадки про грош 1627 р. З 4-ма крапками за останні +/- 4 роки ( включно з Вашим і моїм). Явно не унікум, але, поки що, і не рядовий різновид. Бо, на мою думку, це достатньо значна відміна штемпелю, щоб рсхувати її за окремий різновид. Сподіваюсь, що ще хтось схоче висловитися по темі. Наперед вдячний . З повагою.
04.10.2024Автор
Доброго дня! Дякую, нарешті я дочекався конкретики 😊👍. Хоча, наскільки я бачу, інтерпункція на аверсі моєї монети ще інша, ніж на тих, що Ви привели. Але то таке... Ще раз дуже дякую! Думаю, ця інформація повинна допомогти потенційним покупцям.  З повагою,  Ярослав.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.