materiy194
materiy194
20 грудня 2024, 20:40

Латунный поднос с круглыми шкатулками

Латунный поднос с круглыми шкатулками

Всем доброго времени суток.Помогите определить что за треугольный поднос с 3 шкатулками с фигурками животных на них.Поднос по краям в перламутре.По виду вроде бы сделан в Индии(вроде как из латуни).Перерыл кучу ресурсов,ничего подобного не нашел.

Повідомлення
5
20.12.2024
Вітаю!
Шановний автор, ви за 9 років перебування на Віоліті так і не змогли згадати, що для визначення потрібно вказувати розміри? Я, наприклад, знаю, що це. Але для достовірності мені не вистачає саме деяких параметрів )
20.12.2024АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Дело в том что я это на ОЛХ нашел,а продавец только через сообщения на самом сайте общается.Да я могу размеры узнать,но когда он это прочтет и скинет параметры.Скажите пожалуйста то что вы знаете по этим предметам,я дальше сам попробую пробить.Когда продавец размеры скинет,тогда уже с размерами скину в соответствующий раздел.
20.12.2024Відповідь materiy194
Набір з під індійського чаю трьох сортів: чорного, зеленого та білого. Зверніть увагу, що патина різна всередині коробочок. Британія.
 Про індійське походження чаю вказують слони-ручки на кришечках та в`ючні мули на самих коробках.
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.