Client709464
Client709464
31 грудня 2024, 10:28

Вітаю товариство допоможіть з оцінкою книги А. П. Чехов вибрані твори 1954р

Вітаю товариство допоможіть з оцінкою книги А. П. Чехов вибрані твори 1954р
Переклад з російської тир. 15000 екземплярів цікавить приблизна вартість книги 

Повідомлення
7
Відповіді: 0
02.01, 16:52
Доброго дня. Післявоєнні книги на жаль не користуються великою популярністю. Також класична російська література, через сьогоднішні реалії, не затребувана. Тому ціна книги, на мою думку, символічна.
02.01, 19:04АвторВідповідь IvanoF
Доброго дня. Післявоєнні книги на жаль не користуються великою популярністю. Також класична російська література, через сьогоднішні реалії, не затребувана. Тому ціна книги, на мою думку, символічна.
Дякую за відповідь але я ще на старому форумі бачив сповіщення що людина шукає руських російських класиків тільки з переводом українською мовою це рідкісні книги історія є історія і поцінювачі не дивляться на обставини німецькі ножі свастикою теж дорого вона стоять хотя вони були вороги окупували нас я ні в якому разі не виправдовую свинопсів
Відповіді: 1
vkf772457
02.01, 17:38
Тут с півроку тому людина шукала твори Чехова, але видані до 30-х років.  То був єдиний випадок інтересу, а так, як зазначив вище шановний форумчанин IvanoF,  то просто сміття.
02.01, 19:05АвторВідповідь vkf77
Тут с півроку тому людина шукала твори Чехова, але видані до 30-х років.  То був єдиний випадок інтересу, а так, як зазначив вище шановний форумчанин IvanoF,  то просто сміття.
Дякую велике. Шукали руських російських класиків але з українським переводом я теж бачив на старому форумі таку об'яву але не можу цю людину знайти
14.01, 10:42
Я тут!))) Я є!)))
Цікавлюся книжками Чехова. Бажано до 1904-го року видання. Також цікавлять переклади класиків до 1930-року.
З приводу саме цієї книжки, вибачайте, дійсно не варта пересилки
Змінено автором 15.01, 23:21
20.01, 00:38АвторВідповідь tipatop
Я тут!))) Я є!))) Цікавлюся книжками Чехова. Бажано до 1904-го року видання. Також цікавлять переклади класиків до 1930-року. З приводу саме цієї книжки, вибачайте, дійсно не варта пересилки
Дякую
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.