друг ромео
друг ромео
6 січня, 20:22

Дзигарі ювілєйні

Дзигарі ювілєйні
Доброго.Маю таки ось "котли" з ювілєйной маркировкой..Мотлошив "гугля"-нічього не знайшов:хто-кому вручав,тираж та т.і...Сохран підкачав..Відкрити не зміг..У продажах знайшов багатенько значків-шевронів з Конотопським авіаремонтним..А дзигарів-жодних.Підкажіт,пліз-чі варти вони хочаб 2000гривнів?З повагою.

Повідомлення
32
Відповіді: 0
07.01, 13:59
Друг ромео, а друг ромео
А правду говорят что вы ходите по блошке и фоткаете всё подярд, а потом спрашиваете у других сможете ли вы на этом чтото прикурить? Это слухи такие есть, я ничего не утверждаю, но учитывая что все ваши темы это "сколько мне дадут за эти дзыгари" выводы напрашиваются сами, отсутсвует самостоятельность
Відповіді: 1
08.01, 14:49АвторВідповідь smelaya_stavka
єто смотря у кого-какая "зона"..Там,где вы изволили выразиться,это называют "котлами"..А основная часть адекватных форумчан прекрасно меня поняли и понимают..Уже 15 лет как...
08.01, 14:57
Пане smelaya_ stavka - може б ви і всій спільноті пояснили причину своєї люто-остервенілої ненависті до пана Друга Ромео. Бо лише слово ,,дзигарі", є  досить таки слабеньким тригером, щоб викликати таку шалену бурю негативних емоцій у адекватної, врівноваженої людини.
   Мені навіть тяжко уявити - чим міг пан Друг Ромео вас так ,,зачепити за живе", щоб викликати таке фонтанування жовчі.
   Виникає таке враження, що ми всі чогось не знаємо - то може розтлумачите нам всім, істинну причину свого нервового зриву?
08.01, 15:00
Не знаю чому, але я з дитинсва знаю ці слова. 
Дзигарок- годинник
ДзигАри- сигарети
Не думаю, що всюди так казали на західній, але в нас так.
Пательня- бритванка
Молоток- клевец
08.01, 22:58Автор
раздвоение личности..Сначала диалог вроде как с тс,потом появляется какая то "ромашка"..слухи..зоны..вилки...Девочка,а папа с мамой знают чем ты по вечерам занимаешься?
09.01, 00:44
smelaya_stavka - вже трішки краще, але тема повністю не розкрита. Не стримуйте себе - пишіть ще... Пишіть - як в останній раз... Пишіть - щоб пальці в хлам, щоб клавіатура - в дим, щоб слина - на монітор, щоб  в фіналочку - монітор об стіл, щоб стіл - в дрова, щоб дрова - у вікно...(диван тоже можна ,,причепом" у вікно).
 Не зупиняйтесь - доведіть все до логічного завершення...
У вас все получится, не підведіть...
09.01, 02:35
Вообщето чтоб было более мене законченнач мысль не обязательно чтото ломать, достаточно КОТок бросить под коток после того как он станет плоским устроить на нём коток, с самыми заточенными коньками
Так нормально, или вы прям в конец садист и нужно вас добить не жалея?))
Змінено автором 09.01, 02:35
09.01, 03:50Відповідь smelaya_stavka
Так ми втрачаємо логічний ланцюжок - нам би спочатку зрозуміти причину вашої істерії стосовно Друга Ромео.
 Їй-богу - цікаво, прям нестерпно.
Едакий ви шалун-інтриган - не томіть... Розповідайте вже - чим саме Друг Ромео, зміг так ,,в хламіну" зруйнувати вашу сталеву витримку і довести вас до стану остервенілої істерії???
09.01, 09:21АвторВідповідь smelaya_stavka
ситуация чуть проясняется..Обычный дьякон-алкаш из рпц возомнил себя экзорцистом..Увы-я не православный..Ничего не выйдет..Попробуйте другой вариан..))
09.01, 14:27Відповідь smelaya_stavka
Друг ромео просто для того чтоб погнать с него беса))
Вам бы, гундяич - не мешало бы для начала разобраться со своими бесами...
  ,,Ветер жизни иногда свиреп
В целом жизнь, однако, хороша
И не страшно, когда черный хлеб,
Страшно, когда черная душа."                                Омар Хайям.
Змінено автором 09.01, 14:28
Відповіді: 2
09.01, 16:45
Мое мнение неизменно, « мова має значення». Ну а клоун или не клоун не Вам судить, да и на Ваше мнение мне так пофиг, что аж неудобно, Адʼюс амиго
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.