IronCat
IronCat
17 січня, 18:12

Определение подлинности

Определение подлинности
Приветствую всех знатоков и форумчан!
Есть 5 вот таких интересных монет,но стопроцентной уверенности в оригинальности не имею,т.к. боспором занимаюсь от силы год.Хотелось бы услышать ваше мнение.

Повідомлення
26
Відповіді: 0
Відповіді: 1
24.01, 10:06Модератор
Доброго дня. Є питання по оригінальності  і до чого тут "боспором занимаюсь от силы год.", якщо будемо обговорювати ці, попередні і наступні ваші сумнівні денаріі.
24.01, 23:03
В мене питання як так трапилося що копії пропустили на аукціон де їх продали і хто буде повертати кошти постраждалим покупцям в тому числі і мені ???шановні експерти ???
24.01, 23:03
Видалено автором
sagit15721
25.01, 09:16Знавець
Тут вже без вердикту. Я бачу тільки фото.
Якщо авторитетні люди, що бачили їх наживо, кажуть що копія - значить так воно і є.
При детальному розгляді наявних фото - Гордіан І Септимій дійсно вигляають сумнівними, особливо реверс Гордіана.
Я ж не просто так пишу - візуально норма. Бо все що можу - це скласти візуальне враження по фото.
Бувають кричуще спражні і по фото, бувають явні підробки - по фото. А бувають так як тут - візуально наче все добре. Але якщо це якісно виконана лита копія з доопрацюванням гурту - то по фото її виявити складно. Може люди клонів знайшли - ну тоді точно копія.
Це не виправдання, а для розуміння, які обмеження має фотоаутентифікація і які підробки за її допомогою виявити складно.
25.01, 12:04Відповідь sagit
Тут вже без вердикту. Я бачу тільки фото. Якщо авторитетні люди, що бачили їх наживо, кажуть що копія - значить так воно і є. При детальному розгляді наявних фото - Гордіан І Септимій дійсно вигляають сумнівними, особливо реверс Гордіана. Я ж не просто так пишу - візуально норма. Бо все що можу - це скласти візуальне враження по фото. Бувають кричуще спражні і по фото, бувають явні підробки - по фото. А бувають так як тут - візуально наче все добре. Але якщо це якісно виконана лита копія з доопрацюванням гурту - то по фото її виявити складно. Може люди клонів знайшли - ну тоді точно копія. Це не виправдання, а для розуміння, які обмеження має фотоаутентифікація і які підробки за її допомогою виявити складно.
Я вас зрозумів то коммод лита копія
25.01, 13:13
Шановний  Sagit скажіть будь ласка це копія так  чи ні бо вище скинув вам скріншот в якому продавець не баче доказів що це копія і говорить що ця монета оригінал який підтвердили
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.