Країна Польща Період Сигізмунд ІІІ 1587 - 1632 Валюта Польський злотий (pre-decimal) Тип монети Обігові монети Номінал 1 грош Рік 1613 Правитель Сигізмунд ІІІ Матеріал Срібло Гурт Гладкий Форма Коло Аверс/реверс Невідомо Маса (g) 1,58 Діаметр (mm) 21 Товщина (mm) Невідомо ,------------------------------То це що...Сагайдачний підробляв монети,і давав платню за похід фальшивими грошима
Не думаю..адже нехватає багато,дуже багато,а стан монети чудовий...я думаю що Сагайдачний підробляв монети,щоб розплатитись за Кримський похід з козаками
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Період Сигізмунд ІІІ 1587 - 1632
Валюта Польський злотий (pre-decimal)
Тип монети Обігові монети
Номінал 1 грош
Рік 1613
Правитель Сигізмунд ІІІ
Матеріал Срібло
Гурт Гладкий
Форма Коло
Аверс/реверс Невідомо
Маса (g) 1,58
Діаметр (mm) 21
Товщина (mm) Невідомо
,------------------------------То це що...Сагайдачний підробляв монети,і давав платню за похід фальшивими грошима