nickelback
nickelback
24 лютого, 15:22

Іграшка чи оберіг?

Іграшка чи оберіг?

Доброго дня.Шановні експерти,будь ласка,допоможіть визначити,що це за річ.Здається ведмедик з "причиндалом".Cопутка: монети,печатки-16-17 ст.обручки того ж періоду.Матеріал більш схожий на низькопробне срібло.

Повідомлення
7
Відповіді: 0
Відповіді: 1
vkf772457
24.02, 19:41
Скорше оберіг. Не факт, що ведмедик, бо якось незвично для такої тварини руки розкинуті.  хоча навряд той, хто робив фігурку, прагнув точності зображення.
26.02, 11:22АвторВідповідь vkf77
Доброго дня.Дякую з увагу та приділенний час.Коли розчистив спеціальним інструментом,то видно морду тварини,чітка деталіровка очі,рот,ніздрі мене це вразило.Моє хоббі-чищу іноді підрізаю,якщо треба античні монети.В питанні реставрування я не профан.
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.