Повідомлення
11
25.02, 22:07Відповідь lufa
І у Вакули хоч очі на одному рівні, чого не скажеш про косооку Оксану.
Глянувши на Оксану, Вакула почухав потилицю і подумки згадав народні прислів'я:
,,Який брів - таку й стрів"
,,З лиця воду не пить"
,,Люби криву, косу, каліку - і бог добавить тобі віку".
     А потім ще подумав про себе:   в кінці кінців - мені ж із неї не стрілять...
Відповіді: 1
Відповіді: 0
lufa367
26.02, 08:51Відповідь Client625375
І окрилений таким вдалим дебютом, зразу ж виставив ще й фейкового Червоноармійця з дівчиною. Зараз вже немає у продажу. Або сам зняв або купив щасливий володар Дівчинки Ау( ну, щоб зекономити на пересиланні, то зразу дві). Продавець підробок цей пан чи пані.
26.02, 12:07Відповідь lufa
Червоноармійця з дівчиною я йому закрив, так само як і Черевички, Черевички він виставив знову, а червоноармійця чомусь ні. Можливо вже без аукціону продав людині, якій або не принципово що збирати, сподобалась фігура - купив, неважливо, новороб чи оригінал, або яка зовсім не розбирається в цьому.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.