Повідомлення
5
Відповіді: 0
Відповіді: 1
19.03, 09:24
Вітаю! За опреділенням українського Ставрографа  В.О.Векленко це Український хрестик середнього Подніпров'я 18-19століття. І є припущення що це саме жіночий тип хреста.  А от дореволюційний колекціонер Б.І Ханенко в своїх зібраннях датує його 17м-18м століттям. Ну якось так все що знав,можливо хтось з експертів мене доповнить або виправить. З повагою
19.03, 11:08АвторВідповідь ilonaannanika
Вітаю! За опреділенням українського Ставрографа  В.О.Векленко це Український хрестик середнього Подніпров'я 18-19століття. І є припущення що це саме жіночий тип хреста.  А от дореволюційний колекціонер Б.І Ханенко в своїх зібраннях датує його 17м-18м століттям. Ну якось так все що знав,можливо хтось з експертів мене доповнить або виправить. З повагою
Дякую!
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.