На знаку характерна пайка штифта методом контактного зварювання. На копіях з такою не заморочуються.
Вітаю. Виходить, що вже заморочуються. А чисельні "бордавки" на знаку, якими весь знак усіяний та які гарно видно при збільшенні фото, вам ні прощо не говорить? З повагою.
Ця пайка застосовувалася на Ленінградському монетному дворі. Характерні ознаки: деформація підстави штифта, повна відсутність слідів припою. Підстава штифта завжди розплющено до тріщин - надривів від здавлючого зусилля при монтажі. Штифти мідні. Різнорідні метали погано зварюються при цьому методі, часто ці Штифти відвалювалися. Тому з початком війни було прийнято рішення відмовитися кріплення штифтів методом контактного зварювання.
Я переглядав знаки які були продані на віоліті всі ідентичні до мого хіба що роки випуску, зберігання і штампи різні. Будемо чекати на більше інформації від експертів
Виготовлення подібного штифта (підробки під нього) це трудомісткий і непростий процес, що вимагає чимало зусиль для копіювання. Адже навіть невелике відхилення призведе до того, що виникнуть сумніви. Тому з цим намагаються не морочитися. Простіше зобразити стандартну пайку або перепоювання штифта олов'яним припоєм. У мене цей знак відторгнення не викликав.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Выслушаю ещё мнение
Додаю ще фото
Будемо чекати на більше інформації від експертів
Авиационный Техник ВВС РККА