Повідомлення
31
Відповіді: 0
Відповіді: 1
19.04, 20:53Автор
Видалено автором
Відповіді: 2
19.04, 22:52Відповідь Владимир Мизин
На знаку характерна пайка штифта методом контактного зварювання. На копіях з такою не заморочуються.
Вітаю. Виходить, що вже заморочуються. А чисельні "бордавки" на знаку, якими весь знак усіяний та які гарно видно при збільшенні фото, вам ні прощо не говорить? З повагою.
Відповіді: 1
19.04, 22:44Знавець
Ця пайка застосовувалася на Ленінградському монетному дворі. Характерні ознаки: деформація підстави штифта, повна відсутність слідів припою. Підстава штифта завжди розплющено до тріщин - надривів від здавлючого зусилля при монтажі. Штифти мідні. Різнорідні метали погано зварюються при цьому методі, часто ці Штифти відвалювалися. Тому з початком війни було прийнято рішення відмовитися кріплення штифтів методом контактного зварювання.
19.04, 23:04Автор
Я переглядав знаки які були продані на віоліті всі ідентичні до мого хіба що роки випуску, зберігання і штампи різні.
Будемо чекати на більше інформації від експертів
19.04, 23:05Знавець
Виготовлення подібного штифта (підробки під нього) це трудомісткий і непростий процес, що вимагає чимало зусиль для копіювання. Адже навіть невелике відхилення призведе до того, що виникнуть сумніви. Тому з цим намагаються не морочитися. Простіше зобразити стандартну пайку або перепоювання штифта олов'яним припоєм. У мене цей знак відторгнення не викликав.
20.04, 18:42Автор
Видалено автором
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.