Activsonar78
Activsonar78
28 червня, 07:23

Музична скринька , визначення цінності та потрібен ремонт

Музична скринька , визначення цінності та потрібен ремонт
Шановні колеги , є ось така музична скринька і по ній є декілька питань 
1) Підкажіть хто в нас в Україні її може відновити  та реставрувати оскільки заводний механізм правильно не працює , коли тягну за заводну ручку то починає одразу крутитися барабан.
2) Що така річ може коштувати в нас ? 
3) Можливо хтось підкаже по виробнику і по часу виробництва цієї штуки .

Повідомлення
2
02.07, 08:13
Добрий день! Це , зрозуміло, швейцарська музична скринька. Кінець XIX ст. Якщо одразу крутиться барабан (циліндр) тоді проблема у заводному барабані. Або луснула пружина або зіскочила з валу. 
Ціна такого типу скриньок, якщо вони в робочому стані, - від 1500 доларів і вище. Неробочі скриньки відповідно мають ціну від 200 доларів. Зараз в Україні для таких скриньок знайти майстрів складно. 
Я займаюся реставрацією і ремонтом антикварних годинників. У мене є схожий механізму на 41 струну. Я його відреставрував. Можу скинути Вам відео. Механізм має 3 мелодії. Скільки мелодій має Ваш механізм можна буде визначити тільки після реставрації. А можливо на скриньці вказана кількість мелодій? У такого типу скриньок це звичайна річ. На кришці, як правило є по клеєний листочок з вказаними мелодіями.
Мирного Вам дня!
З повагою,
Петро
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.