cahalarin
cahalarin
8 грудня 2023, 22:24

Справедливість чи ні 2???

Справедливість чи ні 2???
Тема закрита

Створив тему але мене закрили , ще раз хочу почути людей ща розбираються в правилах!!! Будь ласка висловіть ваше бачення. Велике вам дякую!  Деталі в описі.
Шановна громада, хотілося почути вашу думку. Нещодавно потрапи в таку ситуацію: купив лот за 500 грн . Продавець відправил лот накладним платіжем вказавши суму 520 грн. На питання чому продавець вказал на опис в якому дрібним шрифтом вказано що якщо оплата буде накладним платіжем то треба буде доплатити 20 грн а якщо оплата на картку то доплати не буде, то виходить зараз усі лоти згідно правил сплачуються накладним платіжем , а продавець наніпуляціею вимагає сплати усіеї суми.Я уважно перечитав правила Віоліті та нічого дозволяючого такі махінації не знайшов. Окрім того в правилах чітко вказато що всі умови продавця оплати тільки рекомендовані та не повинні суперечити правилам. Оплата лотів тільки за правилами Віоліті..... Зразу хочу зазначити що 20 грн не великі кошти і більшу принціпові ледь завтра продавець може вказати 50,200 чи 500грн.
      Будь ласка шановні форумці знайдіть декілька хвилин та висловіть свою думку по цій ситуації. Усім заздалегіть дякую.

Теги:Правила. Віоліті. Продавець. Оплата. Ціна.
2851
Сообщения5

minelaboff1902Сегодня, 14:33
Приветствую Вас cahalarin !
Дело конечно-же не в 20 гривнах.
Продавец не прав на 100%
Сейчас с такими правилами люди начали наглеть ОСОБЕННО НЕКОТОРЫЕ НУЛЕВИКИ!

Пишите жалобу админам!
А то и правда сегодня 20 ,а завтра 500.

Serbedar4477Сегодня, 14:38Консультант по коллекционированию
Сразу информируйте Модератора, просите разобраться в ситуации. Даже если Вам не вернутся Ваши 20 грн, то Вы убережёте другого человека от разочарования и нервотрёпки, за что Вам будет человеческое спасибо!

Anna_NovakСегодня, 17:33Администратор
Доброго дня.
Запросить модератора до чату, будь ласка.

cahalarin1Сегодня, 19:44АвторОтвет Anna_Novak
Запрошував ще дзвонив на підтримку, зараз на жаль права надійних покупців нуль. Навіть багаторічний досвід не рахується.

Anna_NovakСегодня, 20:13Администратор
Тема буде розглянута дякуємо за звернення.

Повідомлення
4
09.12.2023Відповідь cahalarin
Вітаю! В правилах ніхто краще адмінів не розбирається. Ви, як людина яка більше 7 років на сайті, мали б знати, що конфліктні ситуації по угодах розглядаються не в довільних темах, а саме в чаті контрагентів і за обов'язкової участі модератора. Запросіть модератора до чату по тому лоту, якщо цього ще не зробили, не через дзвінок у підтримку, а у відповідності до інструкції Чат з підтримкою Віоліті , та очікуйте на відповідь (до 24 годин з моменту запрошення). Це буде едина правильна відповідь на Ваше питання.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
09.12.2023
А мене ще ось що бентежить: Пункт "упаковка і доставка" - тут хто в шо гаразд пише. Почнемо з маленької суми в 10-20 грн: що сюди водить? Страшна зачухана коробка, яку продавець, навіть не хочу думати, на якому смітнику знайшов? Чи якщо 10-20грн  - повинна бути НОВА упаковочка. Інакше за шо гроші? "Доставка" - куди доставка - укрпошти до мене (фактично оплата послуг укр.пошти) чи це доставка продавця транспортом до укрпошти? Я задавала адмінам це питання - нічого зрозумілого мені не відповіли.  І в правилах це не прописано чітко і однозначно.  Я розумію, що у більшості цей пункт - написано аби шо, і ніхто доплати не вимагає. Але саме зараз мені після відправки лота написали - з вас ще +20грн. Оце іди з"ясовуй. Я розумію, ті 20грн - не великі гроші - але, але...
09.12.2023Адміністратор
Все дуже просто:
тільки для Укрпошти - Продавець вправі вписати суму доставки і пакування в умови торгів і тільки в графі доставка (це зроблено програмно при створенні лота), Покупець, якщо вибирає відправлення лота Укрпоштою повинен сплатити цю суму і погоджується з нею при виставленні ставки. Якщо ця сума не вказана, та для інших перевізників (нова пошта і т.п.) діє п. VI.8 Покупець сплачує продавцеві тільки суму в розмірі переможної ціни лота (фіксованої - для лотів з фіксованою ціною), а також поштові послуги (вартість транспортування, послуги "накладеного платежу" і необхідної тари (упаковки), придбаної у перевізника).
Тема закрита
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.