Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
04.08.2025, 17:20
Стежить за лотом: 2людини
Додано:
04.08.2025, 17:20
skupk_in  (2.86)
Закінчення
18.08.2025, 17:20:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
150 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №2
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №3
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №4
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №5
ОписВсі фотографії лота 4
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Папір.
Стан:
На фото та в описі.
Реставрація:
Мною не проводилось.
Дефекти:
На фото та в описі.
Місцезнаходження:
Україна, Житомирська область, Житомир
Оплата:
Наложений платіж, Приватбанк, Monobank
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Delivery, Justin (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Наместников А.Ф.
Консервирование плодов и овощей в домашних условиях.
Издательство "Пищепромиздат".
Москва.
1955 рік.
166 сторінок.
13.5 см/20.5 см
Наклад 100000 пр.
Підпишіться на нові надходження.
Допоможемо з пошуком предметів коллекціонування.
Приємних покупок!
Посилання на обговорення:
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №2
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №3
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №4
Консервирование плодов и овощей. Наместников А. 1955, фото №5

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.