Конструкционные свойства пластмасс.

Rates:
0
Max bid:
0 UAH
Added:
07.08.2025, 10:40
Watching the lot: 0No one is following
Added:
07.08.2025, 10:40
Boroda912  (-4.19)
Конструкционные свойства пластмасс.
Ending
14.08.2025, 10:40:00 +5m
Until the end
Current price (0 bids)
250 UAH
Place a bet
UAH

Automatic bargaining
toUAH

Price step from 1 UAH
Loading...
Конструкционные свойства пластмасс.
DescriptionAll photos of the lot 1
Період:
Обкладинка:
Material:
Папір
Condition:
Стан по фото, нормальний
Restoration:
Нема
Defects:
Нема
Location:
Ukraine, Khmelnytskyi oblast, Khmelnitskyi
Payment:
PrivatBank, Oschadbank
Sending lot to:
Ukraine
Delivery:
Nova Poshta, Ukrposhta (according to the current legislation of the seller's country of residence).
Description:
Конструкционные свойства пластмасс. (Физико-химические основы применения). Под редакцией Бэра Э.. Перевод с английского Зезина А.П., Зуева Ю.С., и др. М. Химия 1967г. 464 с. Палiтурка / переплет: Твердый, Слегка увеличенный формат.
В книге описаны физические и химические свойства пластмасс в аспекте их применения в различных машиностроительных конструкциях. Особое внимание в книге уделено вопросам стабильности полимерных материалов к различным видам воздействий, рассмотрены явления абляции, описаны электрические, оптические и поверхностные свойства и др. Отдельная глава посвящена разрушению полимерных материалов под нагрузкой. Приводятся интересные данные из отчетов о работах, выполненных для различных американских ведомств, связанных с исследованиями в космосе.
Link to the discussion:
Конструкционные свойства пластмасс., photo number 2

Seller's other lots

Comments 0

Search for lots
Scientific, Technical, Special Literature
Search section
Search:
Search results in:
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.