Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник

Price:
690 UAH
Added:
08.01.2025, 18:34
Watching the lot: 1person
Added:
08.01.2025, 18:34
gans44  (4.03)
The product is sold at a fixed price. After clicking the "Buy" button, the seller will contact you to complete the purchase. Authorization is not required.
Location
Ukraine, Kiev oblast, Bucha
Payment
Cash on delivery, PrivatBank, Monobank, Western Union
Submitting a lot
Ukraine
Delivery
Nova Poshta (according to the current legislation of the seller's country of residence).
690 UAH
Loading...
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 2
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 3
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 4
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 5
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 6
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 7
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 8
DescriptionAll photos of the lot 7
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Material:
папір
Condition:
Букіністичне видання стан добрий
Restoration:
ні
Defects:
-
Location:
Ukraine, Kiev oblast, Bucha
Payment:
Cash on delivery, PrivatBank, Monobank, Western Union
Sending lot to:
Ukraine
Delivery:
Nova Poshta (according to the current legislation of the seller's country of residence).
Description:
Сирохман І.В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник / Сирохман І.В., Лозова Т.М. – 2-ге вид., переробл. та доп. – К.: ЦУЛ, 2008. – 616 с. – МОН України. Львівська комерційна академія.
ISBN: 978-966-364-694-7
Викладено вплив різних чинників на формування споживних властивостей крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, наведено їх класифікацію і дано товарознавчу характеристику цих виробів. Розглянуто асортимент, пакування, маркування, вимоги до якості, правила приймання, умови, строки зберігання і процеси, що проходять під час зберігання кондитерських виробів. Підручник включає новітні досягнення науки і техніки, галузей виробництва цукру, кондитерських виробів, матеріал щодо ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Матеріал підручника викладено відповідно до програми дисципліни “Товарознавство продовольчих товарів”. Він розрахований на підготовку бакалаврів і магістрів за напрямом „Товарознавство і торгівельне підприємництво”. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Букіністичне видання стан добрий
Link to the discussion:
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 2
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 3
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 4
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 5
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 6
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 7
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: Підручник, photo number 8

Seller's other lots

Comments 0

Search for lots
Cookery, Books On The Food Industry
Search section
Search:
Search results in:
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.