Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер

Rates:
0
Max bid:
0 UAH
Added:
28.07.2025, 00:44
Watching the lot: 4people
Added:
28.07.2025, 00:44
Eadweard  (0.72)
Ending
03.08.2025, 00:44:00 +5m
Until the end
Current price (0 bids)
1 800 UAH
Place a bet
UAH

Automatic bargaining
toUAH

Price step from 1 UAH
Loading...
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 2
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 3
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 4
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 5
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 6
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 7
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 8
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 9
DescriptionAll photos of the lot 8
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Material:
Видавництво «Пищевая промышленность», 1976 р. М’яка палітурка. 136 стор.
Condition:
Книга у відмінному стані. Книга списана, з печаткою нині неіснуючого інституту.
Restoration:
-
Defects:
-
Location:
Ukraine, Odessa Oblast, Odessa
Payment:
Cash payment, Monobank
Sending lot to:
Ukraine
Delivery:
Nova Poshta, Ukrposhta, Personal meeting Odessa (according to the current legislation of the seller's country of residence).
Description:
У цій роботі викладено результати багаторічних досліджень біохімічних процесів, що протікають при бродінні яблучних соків та їх подальшому тривалому зберіганні. Вивчено вплив обробки свіжовичавленого соку, раси дріжджів, температури бродіння та інших факторів на інтенсивність утворення вторинних та побічних продуктів спиртового бродіння. Встановлено оптимальні умови бродіння, які забезпечують високу якість сброжених яблучних соків та їх стабільність у процесі тривалого (до року) зберігання у наповненій та герметично закритій тарі при температурі до 10°С за наявності сульфітного ангідриду.
Сброжений яблучний сік може служити основою для приготування легкого натурального яблучного вина, ігристого сидру, ігристих вин та сидрів, а також десертних вин.
На основі експериментальної лабораторної установки для безперервного вторинного бродіння сброжених яблучних соків резервуарним способом вивчені біохімічні процеси, що протікають при вторинному бродінні як за атмосферного тиску, так і під тиском вуглекислоти. На підставі досліджень розроблено технологічну схему виробництва яблучних ігристих вин та ігристого сидру, а також встановлено оптимальні умови зберігання готової продукції.
Крім того, сброжений яблучний сік може бути успішно використаний у виробництві яблучного оцту. У цій роботі викладено існуючі технологічні схеми виробництва яблучного оцту, його стабілізації, а також результати спеціальних досліджень кількох варіантів глибокого способу окислення спирту оцтнокислими бактеріями.
Link to the discussion:
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 2
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 3
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 4
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 5
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 6
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 7
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 8
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, photo number 9

Seller's other lots

Comments 0

Search for lots
Cookery, Books On The Food Industry
Search section
Search:
Search results in:
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.