Conversations about food. Pokrovsky. 1964.

Rates:
0
Max bid:
0 UAH
Added:
01.06.2025, 14:14
Watching the lot: 0No one is following
Added:
01.06.2025, 14:14
Vintage09  (2.01)
Ending
09.06.2025, 14:14:00 +5m
Until the end
Current price (0 bids)
150 UAH
Place a bet
UAH

Automatic bargaining
toUAH

Price step from 1 UAH
Loading...
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 2
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 3
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 4
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 5
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 6
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 7
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 8
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 9
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 10
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 11
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 12
DescriptionAll photos of the lot 11
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Material:
Бумага
Condition:
Б/У
Restoration:
Не проводилось
Defects:
На фото.
Location:
Ukraine, Chernihiv oblast, Nizhyn
Payment:
Cash on delivery, Oschadbank
Sending lot to:
Ukraine,The whole world
Delivery:
Nova Poshta, Ukrposhta (according to the current legislation of the seller's country of residence).
Description:
Пропонована книга - це не склепіння правил і порад з раціонального харчування, в цій книзі розповідається головним чином про біологічні основи харчування; про те, яка потрібна їжа, щоб зберегти здоров'я, щоб довше жити без старості; про склад людського тіла та обміну речовин; про фізіологічні потреби людини в окремих харчових речовинах. У книзі вперше описаний номограф, що дає змогу впродовж однієї — двох хвилин визначити не тільки нормальну вагу тіла залежно від зросту та віку, але й потреби організму в енергії, білках, жирах, вуглеводах, деяких вітамінах і мінеральних речовинах. Книга пояснює роль холестерину їжі, значення в харчуванні рослинних олій, різноманітності харчування, допомагає встановити чистоту енергетичних витрат організму — енергетичну цінність їжі, відповідність режиму живлення умов праці та відпочинку тощо. У книзі наводиться класифікація харчових продуктів на шість основних груп, що полегшує складання правильного раціону на кожен день, а таблиці дають змогу з мінімальною витратою часу порівняно точно розрахувати біологічну цінність раціону. З книги ви дізнаєтеся про продукти моря, дуже корисні для харчування людини; про збалансоване харчування за амінокислотним складом та жирними кислотами; корисний і дешевий білковий продукт — білизня. Книга містить багато практичних порад із харчування для людей похилого віку, для повних, для тих, хто займається спортом і туризмом, для вагітних жінок і матерів, що годують, а також основні принципи побудови лікувального харчування для деяких категорій хворих.
Книга корисна людям різного віку. Цією книгою можна користуватися і як посібником для пропаганди раціонального харчування та культури харчування. На відміну від більшості сучасних видань, не несе жодної прихованої реклами та не нав'язує нічого, що в результаті виявляється винаходом чергових шарлатанів, позаяк її автор — член-корреспондент Академії медичних наук, професор. Книга написана захопливо, з гумором. У перекладі багато ілюстрацій.
Приміт. До книги додається номограф — двосторонній картонний диск (з движком), на одній стороні якого нанесені номографічні криві нормальної ваги, а на іншій — радіальна таблиця для встановлення фізіологічних потреб організму в харчових речовинах
Link to the discussion:
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 2
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 3
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 4
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 5
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 6
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 7
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 8
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 9
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 10
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 11
Conversations about food. Pokrovsky. 1964., photo number 12

Seller's other lots

Comments 0

Search for lots
Cookery, Books On The Food Industry
Search section
Search:
Search results in:
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.