Meat and meat product science

Rates:
0
Max bid:
0 UAH
Added:
25.07.2025, 20:15
Watching the lot: 0No one is following
Added:
25.07.2025, 20:15
BookNik108  (15.25)
Ending
30.07.2025, 20:15:00 +5m
Until the end
Current price (0 bids)
350 UAH
Place a bet
UAH

Automatic bargaining
toUAH

Price step from 1 UAH
Loading...
Meat and meat product science, photo number 2
Meat and meat product science, photo number 3
Meat and meat product science, photo number 4
Meat and meat product science, photo number 5
Meat and meat product science, photo number 6
Meat and meat product science, photo number 7
Meat and meat product science, photo number 8
Meat and meat product science, photo number 9
Meat and meat product science, photo number 10
Meat and meat product science, photo number 11
Meat and meat product science, photo number 12
Meat and meat product science, photo number 13
DescriptionAll photos of the lot 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Material:
бумага
Condition:
Очень хорошее.
Restoration:
нет
Defects:
нет
Location:
Ukraine, Odessa Oblast, Odessa
Payment:
Cash payment, PrivatBank, Western Union
Sending lot to:
Ukraine,The whole world
Delivery:
Nova Poshta, Ukrposhta, Personal meeting Odessa (according to the current legislation of the seller's country of residence).
Description:
Сирохман І.В., Лозова Т.М. Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів Киев 2009 г. 380с. Твердый переплет, Обычный формат. Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації.У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Link to the discussion:
Meat and meat product science, photo number 2
Meat and meat product science, photo number 3
Meat and meat product science, photo number 4
Meat and meat product science, photo number 5
Meat and meat product science, photo number 6
Meat and meat product science, photo number 7
Meat and meat product science, photo number 8
Meat and meat product science, photo number 9
Meat and meat product science, photo number 10
Meat and meat product science, photo number 11
Meat and meat product science, photo number 12
Meat and meat product science, photo number 13

Seller's other lots

Comments 0

Search for lots
Cookery, Books On The Food Industry
Search section
Search:
Search results in:
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.