08.01.2024Answer Victoriaacselerator
Removed by author
Answers: 0
09.01.2024AuthorAnswer Victoriaacselerator
Victoriaacselerator, Ви експерт у цій сфері ?
Щось не бачу у Вас рейтингу на аукціоні.
Не набридло створювати нульові акаунти і писати брєд?
Answers: 2
10.01.2024Answer coinsua
Можна питання? Чому ви вважаєте цю монету підробкою, чи є якесь підгрунтя та реальні докази того що данна монета не справжня, а не хуліганка?
10.01.2024Answer coinsua
Саме просте, що Ви можете написати. А докази Ви людині напишите, чому це підробка?
10.01.2024AuthorAnswer coinsua
Де Ви бачите тут підробку?
Ось 3 місяці назад 2 копійки аверс аверс продавались як оригінал і все чітко без зауважень:
2 копійки аверс аверс

Що тут не так ?
Це нормальна правильна технологічна проба у магнітній сталі, а не сучасна підробка з Білої Церкви в алюмінії.
Не мішайте нормальні монети разом із фуфлом.
10.01.2024Answer Client639569
Я не помиляюсь,coinsua спочатку визнав у минулого продавця справжнім,а у вас сувеніром?
Answers: 8
Answers: 1
Answers: 1
Answers: 3
10.01.2024Answer coinsua
Тільки реальні докази, з прикладом літератури, статей, що небудь
11.01.2024
Моя думка така що консультантів потрібно доводити оцінювати справжність монет,або взагалі відсторонити від займання цієї посади. Бо як помилкова ставка через глюк гаджета або підвисання самого сайту так мало в пожттєвий бан відправити хочуть, а як помилка чи необізнаність толком в нумізматиці консультанта так (красавчик). Подвійними стандартами попахує,і така безвідповідальність підриває авторитет аукціону та його надійність.
11.01.2024Answer Mitjaj
Нікому до цього діла немає. Багато людей які купили монети як оригінали в розділі обігові монети, а зараз всі ці монети кидають в сувеніри. Відповідальність за слова ніхто не хоче брати. Повертати гроші ніхто не бажає. Доказів що монети підробка нуль. Цей балаган вже не перший рік, багато сутичок сприводу цих монет. Чому нічого не вирішується а тільки закриваються очі на це все, я не знаю. Єдині доводи консультанта і його послідовників "це підробка", все.
11.01.2024Answer Mitjaj
Що заважає створити ще одну категорію в розділі монети України я не знаю. Якщо не хотять щоб ці монети були в обігових і пробних, то нехай зроблять розділ хуліганок. Але ні, давайте все будемо скидувати в копії і сувеніри. А чи правда це чи ні по барабану
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.