Какая ценность данной монеты ? Вес монеты - 4,6 гр.
Согласно анализу - проба золота 999.
Монета выставлена на торги!
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
По ціні лому!
Нумізматичної чи історичної цінності нуль.
Є попит завтра буде у Платині чи Паладію.
Та хоч 1000$.
Це щось міняє ?
Пробою вона не стане)
На штемпелі елементи зображення мають бути заниженні.
Тобто наоборот відповідно монеті.
А тут усе як на монеті))))
Ось для прикладу.
Не ведіться на цього брехуна!
А.С.Люлько у своїй книзі Перший Монетний двір України:
Ostapp посилається на Люлька, якій називає монети з золота фальшивками, але там же, через кілька слів, визнає, що вони «чеканены подлинными штемпелями». Це Ostapp чомусь не підкреслив. Ми не будемо зачіпати Люлька, мова про Ostappа. Виходить, що він притримується такої ж думки, тобто вважає деякі монети, виготовлені справжніми штемпелями, підробками, сувенірами, або навіть фуфлом. В цьому його відношення до подібних предметів кардинально відрізняється від їх оцінки з боку великої кількості, а, як на мене, більшості колекціонерів. То хай собі і далі багатіє своєю думкою, не треба через те з ним сперечатись.
Так само, по всьому видно, вважає і консультант. Та і хай собі, треба це сприйняти, бо іншого на Віоліті поки що не буде. Просто це треба зрозуміти тим, хто ще не в курсі, і з цього виходити при формуванні відношення до предметів, що поміщаються в розділ «сувеніри».
А при обговоренні таких предметів важливим і принциповим має бути визначення основного питання: штемпеля справжні чи ні? Якщо ті експерти, що люблять відбуватися короткими фразами: фуфло, підробка, сучасний виріб та тому подібне, не відповідають не це принципове питання, їх писанина не варта і гроша. А ми бачимо, що практично завжди що Ostapp, що консультант, а тим більше всіляка дрібнота обходять якраз це питання, не дають відповіді навіть на прямі конкретні питання на форумі. Хоч би раз дали таку просту відповідь: штемпеля цього виробу я і ще кілька відомих колекціонерів признаємо підробними. Так немає цього.
І виходить от що: один відомий експерт зі званням пише «підробка», а інший – всім відомий і дуже авторитетний колекціонер робить ставку більше 11000 грн.
Ось і зараз, я конкретно питаю Ostappа: штемпеля тих золотих монет справжні чи ні?
А по ходу ще питання: чого це Ostapp вирішив, що це сучасні вироби, та ще й 2016 року? Невже сам заказував7 Адже недавно Valmet, якій, треба думати, знає набагато більше Ostappа про справи на ЛСЗ, признав виготовлення там монет з золота саме як хуліганок.
Я, думаю, відповіді не буде.
Ще раз раджу зацікавленим колекціонерам.
- Не беріть до уваги подібні короткі, але безпідставні висновки подібних експертів.
- Але треба мати на увазі, що деякі з сувенірів дійсно можуть мати сумнівне походження, адже часто немає і доказів на їх користь. Може, подібні обговорення і поможуть додати ясності в складному питанні походження українських хуліганок.
У цьому вироба гурт лєвий не Оригінал кустарно піроблений.
Це означає що одна із сторін Виробу не оригінал.
Відповідно виріб Підробка.
Сучасний виріб орієнтовно 2016 року виготовлення.
Штемпель Ревесу використовувався у парі:
10 Копійок 1992 року 5ГА- Новодєли
10 Копійок 1994 року 3ГА- Новодєли
10 Копійок 1996 року 1ГА- Новодєли
А з Ваших слів виходить, що це достатні ознаки підробок. Але тоді та купа срібних монет, які Ви продали в розділі пробних - фуфло?
Один приклад:
«1 гривня 1992 року 1.1ААд перечекан із полтініка» – назва Вашого лоту - продана Вами саме в розділі пробних, як хуліганка, а зовсім не як сувенір.
1 гривня 1992 року 1.1ААд перечекан із полтініка.
Як же так?? Гурт же «не оригінал»! Метал - також "не оригінал". І Добре же Ви фуфлите чужі монети, просуваючи при цьому такі ж самі свої! Що ж, хай усі бачать, що Ви за один!
На Монетному дворі!.
А не орієнтовно у 2016 році у Підробленому гуртильнму кільці.
Це різні речі і порівнювати їх як мінімум не доцільно.
10 копійок ГАм без року Реверс-Реверс Латунь. Сувенір.
Тут тільки продавець розділом помилився.
5 копійок 1992 р., брак
Можна так сказати брак штучного характеру.
Вона присутня на усіх цих "РАріках".
Двоколор золото- сріблом.
Ось вам підбірка Новодєлов із одним Реверсом на 92-94-96 рр.
Не знаю які ще докази потрібні.)))
Шукай нову роботу.
Із Фуфлом перспективи у тебе уже не буде)))
Крадені монети та продане фуфло не пахне, так? а "занози" пахнуть, не смішно з себе самого?
Шукай нову роботу.
Із Фуфлом перспективи у тебе уже не буде)))
У БАН
Я зараз розплачуся зі сміху.
Ось скрін відповіді рашиста на виріб:
" 10 Копійок 1994 року двоколор золото-срібло"аналогічна підробка цим "10к у золоті "
То 30% , каталогу не відповідає дійсності.
Ситуація від того не зміниться хоч декілька тисяч собі лайків постав))
Ситуація повторюється:
Важай не наступи на ті самі граблі)))
Що з лицем, попустився?
Я не розумію, а що Вас пече мій рейтинг? Жаба давить?
штемпеля монети, що обговорюється, ОРИГІНАЛ чи НІ?
Хто кого?