JulesVerne
JulesVerne
9 January 2024, 16:54

10 копійок 1994 Україна / золото .999

10 копійок 1994 Україна / золото .999
Какая ценность данной монеты ? Вес монеты - 4,6 гр. 
 Согласно анализу - проба золота 999. Монета выставлена на торги!

Ostapp1139
09.01.2024
І що з того?? 
Нумізматичної чи історичної цінності нуль.
Є попит завтра буде у Платині чи Паладію.
09.01.2024Answer Ostapp
Ви були присутні при виготовленні монет на монетному дворі? Чому притендуєте на істину?
Answers: 0
Answers: 1
09.01.2024Answer Ostapp
С чего ви взяли що це сувенір? На мій виріб ви також казали, а вже ставка 3600
Ostapp1139
09.01.2024Answer Client639569
І що з того?
Та хоч 1000$.
Це щось міняє ?
Пробою вона не стане)
09.01.2024Answer Ostapp
Хочете сказати що тут сидять дурні і куплять копії по великим цінам?
09.01.2024Answer Ostapp
На пробу вона не претендувала, хуліганська монета а мої 50 шагів це хуліганський виріб
Answers: 4
Ostapp1139
09.01.2024Answer GARDININI
Дурачок це не штемпеля)))
На штемпелі елементи зображення мають бути заниженні.
Тобто наоборот відповідно монеті.
А тут усе як на монеті))))
09.01.2024Answer Ostapp
Читай вище відповідь на своє питання, чи туго з інформацією! Тільки не пінься!
Answers: 2
Answers: 3
Ostapp1139
Не слухайте баригу, який купляє по ціні лому, ну ну .... https://violity.com/ua/113545984-10-kopeek-1994-2gam-zoloto-suvenir?utm_source=search_result&utm_medium=10-kopeek-1994-2gam-zoloto-suvenir&utm_campaign=48500uah Ось для прикладу. Не ведіться на цього брехуна!
Клоун мене Новодєли не цікавлять навіть по нищій ціні від лому.
09.01.2024Answer Ostapp
Давай по ціні лому я куплю, чого Ви брехло зразу зливаєшся?
Ostapp1139
Я такого Гімна у колекції не тримаю.
09.01.2024Answer Ostapp
"гімно" тут одне, яке скрізь тиче свої 5-ть копійок, і кричить "то я, то не я, мене обманули, то фуфло, то сувенір, то копія". Витирайте піну з рота трохи.
09.01.2024Answer Ostapp
Нічого нового, як потрібно ґрунтовно щось довести, Ви включаєте корону фразу" ой все", я даю задню". Не смішно?
Ostapp1139
09.01.2024
Ось для особливо обдарованих Оленів на рахунок золота писав :
А.С.Люлько у своїй книзі Перший Монетний двір України:
09.01.2024Answer Ostapp
Ну пуансоны то оригинальные, с под коленки такое точно не сделаешь!
11.01.2024Answer Ostapp
Продублюю ще тут свій коментар для Ostappа. Може краще дійде, та перестане писати про Оленів.

Ostapp посилається на Люлька, якій називає монети з золота фальшивками, але там же, через кілька слів, визнає, що вони «чеканены подлинными штемпелями». Це Ostapp чомусь не підкреслив.  Ми не будемо зачіпати Люлька, мова про Ostappа. Виходить, що він притримується такої  ж думки, тобто вважає деякі  монети, виготовлені справжніми штемпелями, підробками, сувенірами, або навіть фуфлом. В цьому його відношення до подібних предметів  кардинально відрізняється від їх оцінки з боку великої кількості, а, як на мене, більшості колекціонерів. То хай собі і далі багатіє своєю думкою, не треба через те з ним сперечатись.
 Так само, по всьому видно, вважає і консультант. Та і хай собі, треба це сприйняти, бо іншого на Віоліті поки що не буде. Просто це треба зрозуміти тим, хто ще не в курсі, і з цього виходити при формуванні відношення до предметів, що поміщаються в розділ «сувеніри».
 А при обговоренні таких предметів важливим і принциповим має бути визначення основного питання:  штемпеля справжні чи ні? Якщо ті експерти, що люблять відбуватися короткими фразами: фуфло, підробка, сучасний виріб та тому подібне, не відповідають не це принципове питання, їх писанина не варта і гроша.  А ми бачимо, що практично завжди що Ostapp, що консультант, а тим більше всіляка дрібнота обходять якраз це питання, не дають відповіді навіть на прямі конкретні питання на форумі. Хоч би раз дали таку просту відповідь: штемпеля цього виробу я і ще кілька відомих колекціонерів признаємо підробними. Так немає цього.
І виходить от що: один відомий експерт зі званням пише «підробка», а інший – всім відомий і дуже авторитетний колекціонер  робить ставку більше 11000 грн.

Ось і зараз, я конкретно питаю Ostappа: штемпеля тих золотих монет справжні чи ні?
 А по ходу ще питання: чого це Ostapp вирішив, що це сучасні вироби, та ще й 2016 року? Невже сам заказував7 Адже недавно Valmet, якій, треба думати, знає набагато більше Ostappа про справи на ЛСЗ, признав виготовлення там монет з золота саме як хуліганок.   
Я, думаю, відповіді не буде.

Ще раз раджу зацікавленим колекціонерам.
- Не беріть до уваги подібні короткі, але безпідставні висновки подібних експертів.
- Але треба мати на увазі, що деякі з сувенірів дійсно можуть мати сумнівне походження, адже часто немає і доказів на їх користь. Може, подібні обговорення і поможуть додати ясності в складному питанні походження українських хуліганок.
Ostapp1139
11.01.2024Answer Monety_mira
Я уже вам відповів на це питання у сусідній темі)))
У цьому вироба гурт лєвий не Оригінал кустарно піроблений.
Це означає що одна із сторін  Виробу не оригінал.
Відповідно виріб Підробка.
Сучасний виріб орієнтовно 2016 року виготовлення.
Штемпель Ревесу використовувався у парі:
10 Копійок 1992 року 5ГА- Новодєли 
10 Копійок 1994 року 3ГА- Новодєли 
10 Копійок 1996 року 1ГА- Новодєли
12.01.2024Answer Ostapp
"Одна із сторін Виробу не оригінал" - це Ви про гурт? Тобто дві інші сторони - аверс і реверс - оригінал, тобто штемпеля справжні? Що ж  Ви все ходите навколо, ніяк не скажете це конкретно? Як відповідь на моє питання? Тут не тільки гурт, але і метал - також  "не оригінал". Так не рідний, "не оригінальний" метал це і є одна з ознак хуліганки. Також, до речі, як і гладкий гурт, або взагалі відсутність такого (чекан без кільця).
 А з Ваших  слів виходить, що це достатні ознаки підробок. Але тоді та купа срібних  монет, які Ви продали в розділі пробних - фуфло?
Один приклад:
«1 гривня 1992 року 1.1ААд перечекан із полтініка» – назва Вашого лоту - продана Вами саме в розділі пробних, як хуліганка, а зовсім не як сувенір.
1 гривня 1992 року 1.1ААд перечекан із полтініка.
Як же так?? Гурт же «не оригінал»! Метал - також  "не оригінал". І Добре же Ви фуфлите чужі монети, просуваючи при цьому такі ж самі свої! Що ж, хай усі бачать, що Ви за один!
Ostapp1139
12.01.2024Answer Monety_mira
Перечекан Гривні чеканився в оригінальному гладкогуртному кільці!
На Монетному дворі!.
А не орієнтовно у 2016 році у Підробленому гуртильнму кільці.
Це різні речі і порівнювати їх як мінімум не доцільно.
12.01.2024Answer Ostapp
Ви трошки того? Вас питають за одне, а Ви як завжди зїжаєте з теми і про свої "занози" розказуєте. Забрехалися уже!
Ostapp1139
11.01.2024Answer Client639569
Ні це не сувенір!
Можна так сказати брак штучного характеру.
Ostapp1139
11.01.2024
Ось ще вам "Раріків" одноштемпельне усе по Ревесу:
11.01.2024Answer Ostapp
В мене також алюміній покритий міддю, але 50 шагів. Була б хороша підбірка з 10 копійками. Ви вважаєте що таке не могло бути на монетному дворі?
11.01.2024Answer Ostapp
Я вважаю що поки є попит на такі предмети, це не можна вважати сувенірами. Багато досвідчених людей і коллекціорів хочуть собі цю монети покласти у коллекцію. Копії не можуть коштувати 4,5,6, 10 тисяч, аж ніяк. Я би ще зрозумів якби на лоти ставили нульовики, там би був розгон. Але тут люди з високими рейтингами. Чи вважаєте ви себе розумнішими за них, ось в чому питання
Ostapp1139
11.01.2024
Для розуміння порівняйте цю викрошку у букві( Й )позначив стрілкою!
Вона присутня на усіх цих "РАріках".
Ostapp1139
11.01.2024
Чуть не забув))
Двоколор золото- сріблом.
Ось вам підбірка Новодєлов із одним Реверсом на 92-94-96 рр.
Не знаю які ще докази потрібні.)))
12.01.2024Answer Ostapp
Порівнювати ху... із пальцем треба мати ще талант! Ви бачу тут ексПерд. Питань не має, на Вашу роль не претендуємо.
Ostapp1139
12.01.2024Answer GARDININI
Жулік із команди продавців фуфла!
 Шукай нову роботу.
Із Фуфлом перспективи у тебе уже не буде)))
Modified by author 12.01.2024
12.01.2024Answer Ostapp
Відповідай за свої слова! Чи як завжди, я даю задню! 
Крадені монети та продане фуфло не пахне, так? а "занози" пахнуть, не смішно з себе самого?
12.01.2024Answer Ostapp
По ціні лому, це ж треба так написати, щоб потом як завжди це все скупити, а потом толкати. хока, клієнти, "0" ставки підбивають, свої люди тут прикривають, стратегія, а чим же ні. Вже банили Вас, тут за ці оборудки, так сидіть і мовчіть, чи знову будете писати такого не було?
Ostapp1139
Жулік із команди продавців фуфла!
 Шукай нову роботу.
Із Фуфлом перспективи у тебе уже не буде)))
12.01.2024Answer Ostapp
Придумайте щось нове, заїжджені фрази уже., вже дали задню "путана" )!
12.01.2024Answer Ostapp
Не переконливо, щось нове придумайте. Брехнею попахує!
12.01.2024
І це він забув, за свої мутки тут (.......599, хока, віталік,  бугіши, та інші ... ну і той, що тут всім все радить без права його голосу), але потом красиво домовився, як згадували втому листі. Залишу тут.
12.01.2024
Торгував, і торгує зі своїм !колом осіб!, проте Він у них "не визнаний ексПерд", якого вони по плечу плескають, ось і відпрацьовує.
Ostapp1139
Ото Фантазії!
Я зараз розплачуся зі сміху.
12.01.2024Answer Ostapp
Все як завжди "я, не я, то обманули,  я не знав...." даю задню, короні фрази в дії!
12.01.2024
Ото цирк і балаган тут. Цікаво, це ще довго буде продовжуватися? Якщо так, то я попкорна візьму, і буду далі дивитися це кіно
12.01.2024Answer Client639569
Тут цікаві речі, що таке брехливе тут ще робить! А все тому, що гроші не пахнуть. Як там зазначили, знає з ким ділиться, і чию палку гне.
То ви одне одному нічого не докажете, а тільки сили і нерви витратите на суперечки. Я з Остапом сам категорично не згоден, але вже не маю бажання з ним дискутувати, людина стоїть на свому. Ну нехай, від цього зацікавлених людей у "сувенірах" меньше не стане. Всі кому треба знають що це таке, і ставлять ставки. Всі кому не треба слухать консультантів, остапів і інших. Дякую.
Якщо немає конструктивного діалогу а тільки поливання одне одного гімном, то який сенс в цих суперечках
Ostapp1139
12.01.2024
У рашиста на форумі я теж боровся із тим усім Фуфло!
Ось скрін відповіді рашиста на виріб:
" 10 Копійок 1994 року двоколор золото-срібло"аналогічна підробка цим "10к у золоті "
12.01.2024Answer Ostapp
Цей самий рашист в 2019 році сказав що мої 50 шагів оригінал
Ostapp1139
12.01.2024Answer Client639569
Якщо детально розібратися по його каталогу!
То 30% , каталогу не відповідає дійсності.
12.01.2024Answer Ostapp
Ваші брехливі не доведені аргументи не мають жодної довіри. Не струшуйте попусту повітрі, не визнаний ексПерде!
12.01.2024Answer Ostapp
Ваша боротьба по ст .190 ) Вище все сказано!
Ostapp1139
Ти уже усіх Жуліків із команди продавців фуфла та їхні Клони підключив, щоб тобі Оле..ю лайкали)))
Ситуація від того не зміниться хоч декілька тисяч собі лайків постав))
Ситуація повторюється:
Важай не наступи на ті самі граблі)))
12.01.2024Answer Ostapp
На форумі? І в мене одного? Зайдіть на старий форум подивіться, в кого і як.  В мене там ще жовті картки є, а тому, що я не мовчав, я казав все в очі!
Що з лицем, попустився? 
Я не розумію, а що Вас пече мій рейтинг?  Жаба давить?
Answers: 4
12.01.2024Answer Ostapp
Ви за свої слова відповідайте, безграмотне, ще тут щось розказує. Навчіться говорити, Вам вже не один я про це писав!
13.01.2024Answer Ostapp
Другий раз в цьому обговоренні питаю Ostappа:
штемпеля  монети, що обговорюється, ОРИГІНАЛ чи НІ?
Answers: 10
Answers: 3
14.01.2024
Ото у хлопчаків часу вдосталь.
Хто кого?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.