Rusnak
Rusnak
15 January 2024, 17:34

Про Анонімістів)...

Про Анонімістів)...

Вітаю усіх форумчан! Цю безглузду опцію вважаю неприпустимою на форумі та рекомендую видалити її адміністрації. Країна має знати своїх "хероїв"....
Усі згодні ставимо палець вгору. З повагою...

15.01.2024
Багато фуфлоділів можуть писати з анонімних аккаунтів на форумі, що буде тільки допомогаьт їх справі. Тому я тільки за!
Ostapp1140
15.01.2024Answer Client639569
Це уже у цьому розділі Монети України відбувалося не раз під Анонімом.
16.01.2024Technical serviceAnswer Ostapp
То може варто зробити, щоб замість Ostapp-ів виводилося справжнє імʼя, прізвище, адреса?
Answers: 5
Answers: 1
Answers: 0
Answers: 2
15.01.2024
анонім=шахрай
Людині , яка за собою нічого не відчуває нєфіг ховатися.
Анонімность видумали щоб анонімісти парили  фуфло бо грощі потрібні:  ну не вийшло і ладно, автор аноніміст , тема видалена і все шито крито.
15.01.2024Technical service
виникають моменти, коли користувач форума не дуже хоче зайвої уваги, а похвалитися, або дізнатися щось про предмет хоче... що пропонуєте робити в таких випадках?
15.01.2024
Якщо чесно, то не бачу проблем. Анонім - це свого роду безпека користувача, а приймати участь у торгах чи обговоренні предметів від анонімів це особистий вибір кожного. Ніхто нікого не змушує спілкуватись з анонімними користувачами.
15.01.2024Answer Kamneeshka
Тут не проблема в тому шо анонім, тут проблема в тому що анонімом можуть прикриватися фуфлороби або торгаші копіями фуфлом
15.01.2024Answer minelaboff
Или торговля картинками, или торговля копиями...вариантов куча. Анонимов не должно быть и это факт. Иначе фуфлодельни будут и дальше работать успешно
20.01.2024Answer Client639569
Ради наживы человек пойдет куда угодно: нажива — гораздо более сильный и действенный стимул, чем научный интерес.
16.01.2024Technical serviceAnswer Client639569
а під умовним "Client639569" не можуть?
16.01.2024Answer missminutes
Можуть, але якщо Client639569 - це вже анонім, навіщо його робити Анонімом?
16.01.2024Technical serviceAnswer Docadept
для того щоб ви отримали повне право пройти повз такої теми
Жарти - це останнє, що може бути в дискусії, бо показують, що опоненту нічого сказати, але і погодитися він не може)
15.01.2024Answer Kamneeshka
Безпека від кого? Як що у тебе все гаразд, то не хер парится, а если рило в пуху, то и не не хер вилаживать на форум...а потом типо переживать.,. Очередной паливо..в следсвии того того что человек изночально знал, что  дело пахнит жареним..а потом.. начинает монтень всякую хрень! Про ти меня господи....
15.01.2024AdministratorAnswer Kamneeshka
Підтримую. Не подобається Анонім - ваше право не писати в його темах, тема і лот - ці різні речі. На Маркеті Анонім - це рейтинг вд 50.  
Якщо людина не хоче світити свій нік , а має щось цінне  для обговорення, то анонімність тут буде у нагоді))) Поки що не бачу сенсу обмежувати рейтингом.
Answers: 3
15.01.2024
"Анонімісти"-продавці, як тут пишуть, - це водночас і неповага до покупців, яким пропонує лот невідомо хто. Чесний продавець не потребує анонімності. А не хочеш "зайвої уваги" до своєї незрозумілої для загалу персони - то іди торгуй десь у підворітні. Так вважаю
16.01.2024Technical serviceAnswer llezn
а в чому принципова різніця між "llezn" і "Анонім" - різні букви?
Звертаю вашу увагу на те що:
1. Будь хто має право висловитися анонімно
2. Ви маєте право не приймати участь в обговореннях, створених анонімно
3. Ніхто не примушує вас брати участь в торгах, створених анонімно
Розказую: принципова різниця між "llezn" і "Анонім" - це те, що llezn - конкретний користувач з конкретною історією та авторитетом, а Анонім - це будь-хто, невідома особа взагалі, один з тисячів.

Якщо до вас у гості замість вашого знайомого Петра чи просто людини з відкритим обличчям зайде хтось у масці і капюшоні, для вас теж не буде принципової різниці, чи вона все ж таки буде?
16.01.2024Technical serviceAnswer Docadept
Хто до вас зайшов в гості? користуючись вашою термінологією, зайшли в гості до нас! А ви маєте можливість або приєднатися до тих, хто хоче спілкуватися по таким питанням, або піти до добре знайомих вам користувачів і обговорювати там питання, що вам подобаються
Це метафора, не треба сприймати її буквально, я показую, в чому є проблема світосприйняття, а ви можете подумати над цим, або "пройти повз") Звичайно, приходят ДО ВАС, і ВИ спілкуєтесь на форумі, і ВСІ коментарі - ВАШІ, а ми так, нікчеми, з яких зиску немає ніякого. Ви закликаєте проходити повз тем, тобто закликаєте не спілкуватись і погіршувати форум - ну добре, "хазяін - барін".
15.01.2024
А ще завдяки анонімізму на обговоренні процвітає хамство бо аноніміст немає обличчя і  репутаціі і почувається на форумі  дуже вільно)
15.01.2024Answer ДОНЕЦ
Removed by author
Modified by author 15.01.2024
wadik1631
17.01.2024Answer ДОНЕЦ
Removed by author
Ostapp1140
15.01.2024
У цьому розділі Монети України уже було декілька випадків пропхати Фуфло під Анонімом.
Ось вам яскравий приклад:
5 копійок 2015 ал.бронза
Ніяких чітких фото.
Де Гурту ?
Де Вага ?
І саме основне де текучості металу у тих місцях де метал не дійшов гуртильного кінця.
А потім ще цей Клоун зробив із себе жертву, що в чомусь винен консультант.
А цей Клоун під ніком: pimax (Жулік і Фуфлороб).
Шановні Модератори ви цією Анонімністю тільки сприяєте Фуфлоробам та шкодите ресурсу в цілому!
15.01.2024
Ну старого Віоліті вже не буде бо грощі не пахнуть, особо йти нєкуда)  коли з'явиться другий майданчик накшталт того Віоліті що почив в бозє тоді друге діло.
15.01.2024
Полностью согласен, я у анонистов вообще ничего не покупаю нормальный человек не будет прятать свое имя .
Ostapp1140
15.01.2024Answer AlexLit55
Уже були випадки і під час торгів давніше Анонім рейтинг +150.
А Фуфло хтось прикупив із перерізаним гуртом і не одне.
15.01.2024
Якшо це все у мій бік то я про це навіть незадумувався що анонімність викличе такий шквал емоцій уважаемі хами!
Ostapp1140
15.01.2024
Можна Анонім на торгах
І тільки у випадку рейтинг +100
І вартість лоту +100.000 і більше.
А не лот 3000-5000 і Анонім.
16.01.2024Answer Ostapp
Как вариант! Все же дельная опция при определенных ограничениях!
16.01.2024
А хто шеврони спростував не забули? Тож бо і воно, раніше і ви були активним на форумі, пам'ятаю 🍺
15.01.2024
Людині , яка за собою нічого не відчуває нєфіг ховатися.
15.01.2024
Читаючи  так1  "Зм1стовн1"  шедеври........приходиш   до  висновку,  що тримаючись  торгплощадки  ми  маемо  р1зн1  ц1л1.........Адм1ни  диктувати  правила.........Колекц1онери  взути  один  одного  .........
15.01.2024
Пригадую,колись у сиву давнину..Як тіко спільнота старого доброго  побачила "кліента" у перше-цунами ємоцій та торнадо кіпіша..Владнали якось по людскі..А зара навколо саме "кліенти та аноністи"..Не зовсім розумію(як завжди)позицію AN..:"..Якщо людина не хоче світити свій нік , а має щось цінне для обговорення, то анонімність тут буде у нагоді)...".Це як розуміти?Ми тут зібралися(з ніками та прізвіщами),типу шахраї,гвалтівники та мародери?А новенька людина(агнець невинний),жахаєця нас як прокаженних,бо в його є хАроша монета на обговорення?А старічкі форуму вже скриплять вставними щелепами та лізуть у кішеню за швайками?Супер..Чим "дальше в лес",тим більше неповага до спільноти(до нас)..Це якщо не помиляюся-покращення?AN,хіба ви не розумієте,що своею "лояльностю та демократіей",ви навмисно чі не,схвалюєте та заохочуєте отой безлад що набирає оберти?Тіко я то замітив?Не?Який вам з того зиск(з аноністів),якщо вони не платять гроші за тимчасову(?)регістрацію?..Зрозуміло,що мої пости скоріш за все підуть козі у щілину..Але мені цікаво ще єдне:доброго дня,вітаю,дякую,з повагою...ці слова ваші "кохані" аноністи май же не використовують..Чому?Хіба це важко?Чи "какая разніца"...Перетворення форума на яму вже триває..Лишилося ще трішко..На жаль..
15.01.2024Answer друг ромео
Погоджуюсь з Вашими думками.
15.01.2024AdministratorAnswer друг ромео
У мене немає "улюблених анонімів". Головне порядність і людяність, ввічливість, бо недавно було заблоковано Користувача з великим рейтингом, який ніяк не хотів віршувати свою продажу неавтентичного предмета. А ось магічне блокування допомогло вирішити Продавцеві проблему...Тож нік, рейтинг - це не показники людяності...
Не в Анонімності справа)))
15.01.2024AuthorAnswer Anna_Novak
Анонімність породжує невихованість, грубість, та скотське відношення до форумчан. Така істота понаписує всякої гидоти з матюками, а потім видаляє тему і регоче. Такого не повинно бути.
15.01.2024AdministratorAnswer Rusnak
Чому? Блокування також саме буде) От блокування Анонімність не захищає.
Answers: 4
15.01.2024Answer Anna_Novak
У мене немає "улюблених анонімів". Головне порядність і людяність, ввічливість, бо недавно було заблоковано Користувача з великим рейтингом, який ніяк не хотів віршувати свою продажу неавтентичного предмета. А ось магічне блокування допомогло вирішити Продавцеві проблему...Тож нік, рейтинг - це не показники людяності... Не в Анонімності справа)))
Але рейтинг це єдиний  показник порядності і дотримання правил Віоліті.
Чи вже на Віоліті  придумали якійсь другий критерій?
Мінусовик це як червоний сигнал світлофора.
15.01.2024AdministratorAnswer ДОНЕЦ
Не погоджуюсь - із великим рейтингом Користувачі сваряться і роблять такі речі, що від них і не очікував би. Цифри не можуть врахувати все, як і літери ніка...
Питання ж не в тому, що юзери з великим рейтингом можуть бути сварливими, а в тому, що Аноніми на форумі - це неприємно. Приблизно так, як незнайомці в масках у тебе вдома, що зайшли і щось собі роблять.
Ostapp1140
15.01.2024Answer ДОНЕЦ
У мене 2500 купівлі - продажу.
Точно не пам'ятаю скільком я ставив мінусів.
Орієнтовно один негативний до 500 позитивних.
Статистика хороша.
Багато хороших Людей.
15.01.2024AdministratorAnswer Ostapp
Це не означає, що Аноніми всі погані. Апріорі всі ми "білі і пухнасті"...

Комусь не до вподоби Аноніми, комусь Clientи, комусь з великим рейтингом, комусь з негативним рейтингом.
Але всі ми заслуговуємо на шанс почати, шанс виправитися, шанс стати кращими... Тож дайте шанс і новачкам бути впевним і писати зі свого ніка, чи "стареньким"...
Ostapp1140
Я мав на увазі в загальному статистики хороша.
В не залежності від рейтингу.
16.01.2024Answer Anna_Novak
Client з номером - не зовсім зручно, але хоч циферками та профілем вони відрязняются, на відміну від Анонімів, які всі однакові.
16.01.2024Answer Anna_Novak
Ну да, ну да. У меня два покупателя с высоким рейтингом были, так они сразу начали общаться со мной свысока, по хамски. Буд то они баре-господа, а я крипачка.
15.01.2024Author
Не буде. На аукціоні подаю величезну кучу скарг за постійні неодноразові скарги за умисні обмани в лотах, за яке передбачено бани. Результат 99% лише закриття лоту. І потім по кругу. Причому до скарг додаю посилання на закриті лоти. Анонімність впритул наблизила Віоліті до ОЛХ.
16.01.2024Answer Rusnak
Так и есть ! Очевидно, что на первом месте деньги , а не чистота операций!
Ostapp1140
15.01.2024
Багато толкових людей по Монет України навіть не видно на цьому Новому Форумі.
Хоча не так давно вони були активно присутні на старому форумі.
Анонімність, редагування, видалення повідомлень.
Плюс Анонім може заблокувати буть кого на Форумі.)))
Заблокує одного, другого, третього,
хто у цій темі розбирається, а там для кращого пропихання створить ще два акаунта, для лайків та підтвердження "хороша Монета тут колись такі продавалися".
Тут уже один Клоун із жуліком із команди продавців фуфла.
Ідуть по такій схемі.
Скоро буде дуже весело (((
15.01.2024
Removed by author
15.01.2024
Anna_Novak..місцями погоджусь,але..Ви наполегливо хочете знівілювати рейтінги,кількість повідомлень,імена,...Хочете всіх "порубати","обнулити"..Щоб була едина маса?Я вірно розумію?А для чього?Чи у каламутной воді простіше самі знаєте що робити?Я у старій темі був проти,та й зара теж..Проти змішування всіх у едине болото,біомасу..Ні,я не втрачаю гроші,не бракує мені нічього другого..Мені шкода,що десяткі років жіття на форумі,та не просто присутністі,а в дуже "активної фазі"(не за мене особисто річ),ті роки їдуть вовку під фіст..Чому зара стало так "просто"?Надрукував себе анонімчиком,зайшов у гості до адекватних комрадів,виставив на "обговорення" якусь муть..Потім замість слів "дякую,з повагою"-обматюкав,послав під три чорти...(багато прикладів с фб та різних спільнот,груп,телег)..Навіщо вподобатися інтернетлайну?Хіба "Віоліті" не заслуговує на гідність,честь,порядність,якість??Не вже ми даремно та дурно багато рочків будували,створювали,майстрували,розвивались як першій,кращій,найліпшій форум?А зара-упсс..Посідали та всралися(соррі..)..Гойда почалася.Агов,анонім..Не стидайся..Ложі на все та твори любу дичину..Ти ж слабенький новачок,тобі зарах...Складаєця враженя,що комрадівській форум перетворився на якісь червонохресний благодійний фонд..Ви ж обіцяли,як створювалася "спільнота",що основні принципи,ідея,традиції,сутність та т.і.-будуть збережені у повному обсязі..Та й де ж воно????????
15.01.2024Answer друг ромео
Anna_Novak..місцями погоджусь,але..Ви наполегливо хочете знівілювати рейтінги,кількість повідомлень,імена,...Хочете всіх "порубати","обнулити"..Щоб була едина маса?Я вірно розумію?А для чього?Чи у каламутной воді простіше самі знаєте що робити?Я у старій темі був проти,та й зара теж..Проти змішування всіх у едине болото,біомасу..Ні,я не втрачаю гроші,не бракує мені нічього другого..Мені шкода,що десяткі років жіття на форумі,та не просто присутністі,а в дуже "активної фазі"(не за мене особисто річ),ті роки їдуть вовку під фіст..Чому зара стало так "просто"?Надрукував себе анонімчиком,зайшов у гості до адекватних комрадів,виставив на "обговорення" якусь муть..Потім замість слів "дякую,з повагою"-обматюкав,послав під три чорти...(багато прикладів с фб та різних спільнот,груп,телег)..Навіщо вподобатися інтернетлайну?Хіба "Віоліті" не заслуговує на гідність,честь,порядність,якість??Не вже ми даремно та дурно багато рочків будували,створювали,майстрували,розвивались як першій,кращій,найліпшій форум?А зара-упсс..Посідали та всралися(соррі..)..Гойда почалася.Агов,анонім..Не стидайся..Ложі на все та твори любу дичину..Ти ж слабенький новачок,тобі зарах...Складаєця враженя,що комрадівській форум перетворився на якісь червонохресний благодійний фонд..Ви ж обіцяли,як створювалася "спільнота",що основні принципи,ідея,традиції,сутність та т.і.-будуть збережені у повному обсязі..Та й де ж воно????????
Може тому що адмін  Anna_Novak з молодої команди і на Віоліті не дуже давно, тобто не може в принципі знати і пам'ятати яким може і повинен  бути(був)нормальний  форум.
А може Віоліті  вже не потребує зовсім форуму , як чисто комерційний проект.
На покійному Аукро і ОЛХі форум би виглядав просто як дічь.
Але свято мєсто пусто не буває.
Мені допустім теж було шкода репутації і самого форуму "Собиратель",який почив в бозє і "пішов під фіс"  коли туди прийшли адміни з Віоліті.)
15.01.2024Answer ДОНЕЦ
Може тому що адмін  Anna_Novak з молодої команди і на Віоліті не дуже давно, тобто не може в принципі знати і пам'ятати яким може і повинен  бути(був)нормальний  форум. А може Віоліті  вже не потребує зовсім форуму , як чисто комерційний проект. На покійному Аукро і ОЛХі форум би виглядав просто як дічь. Але свято мєсто пусто не буває. Мені допустім теж було шкода репутації і самого форуму "Собиратель",який почив в бозє і "пішов під фіс"  коли туди прийшли адміни з Віоліті.)
Та не "молода" вона вже - раніше на ауці була, а в Спільноті рулили Марти13 та Стєпнов(першому богатих зерном полів та дичиною лісів, а другому міцного здоров'я та довгих років щасливого життя)
16.01.2024Answer друг ромео
Removed by author
15.01.2024
А я пропоную: ігнорити ВСІХ анонимів, не визначати та не оцінювати !- одна справа коли на визначені золота діадема чи оригінал яйця к.фаберже, а шмурдло хуторське чи рядові предмети від "аноніма" не бачу ані цінності ані потреби визначати.
Під "анонімом" лише дорогоцінні метали та ексклюзив, решта має блокуватися! Нахіба анонімити дєнгу чи конину чи п'ятак катьки ?
16.01.2024
Анонимность нужно оставить только под реально дорогие вещи (100к+). А остальное от лукавого
16.01.2024
Жалко, що більшість читає повідомлення ТС не уважно... Він мав на увазі не аукціон, а сам форум. Мені ось не зрозуміло, а як анонімним постом можна когось обманути ?
Мені здається це більше провокація, щоб обмежити користувача у свободі і нав'язувати йому своє. Підтримую missminutes, Kamneeshka та Anna_Novak можливо користувач не має бажання привертати зайву увагу, а хоче лише дізнатись саму вартість, а там уже вирішувати, то що тут такого ?
Дискутуючи на цю тему раджу ТС Rusnak не гребсти усіх під одне, люди є різні і якщо є якесь грубе порушення яке Ви часто помічаєте, то потрібно повідомляти про це в адміністрацію аукціону, а ще краще почніть із себе, дивіться за собою, що і як пишете (читаючи попередні теми), а то і правда всі такі типу білі і пухнасті, а самі нічим не кращі.

1. Краще поставте на голосування чи потрібен на Віоліті експерт-консультант coinsua, який уже нажаль втратив свою репутацію та підвів велику кількість колекціонерів - хто "за" ставить плюс.
2. Також раз така то справа, то підняти питання чому звичайний користувач Ostapp веде себе і на аукціоні і на форумі як не доторканий адміністратор-експерт який вводить в оману користувачів та дуже часто та грубо порушує правила пишучи образливу лайку навіть тут у темі, це типу нормально? Адміністратори а-у-у.
3. Провести хорошу фільтрацію нульових ботів-клонів, які сидять нічого по факту не купують і тільки під да-кують не розбираючись в темі.
Інші старі користувачі про які пишуть, що пішли з віоліті ще коли був старий форум, думаю вони пішли по тій же причині, що тут було багато беззаконня.
4. Також підняти питання, щоб Віоліті все ж ніс відповідальність за дії своїх підлеглих які вводять в оману користувачів поділяючи монети на незрозумілі поняття фуфло, сувенір, копія не надаючи жодних аргументованих підстав. Все має бути чітко доведено доступними словами. Вважаю Віоліті крупним аукціоном із відповідною репутацією на ринку, тому потрібно підтримувати це все, а ще краще розвивати, тоді зауважень не буде.

Із вище написаного по темі ТС, нічого поганого та страшного в анонімності не бачу, тому що є проблеми на багато складніші в розвитку сайту, які лише псують рейтинг, про які більшість мовчать.

Усім мирного неба.
Ostapp1140
16.01.2024Answer La_gun
Проблема #1 що такі як ви хочуть продавати підробки у розділі Пробних обігових монет.
Тому ви так за Анонімом на форумі.
Тому ви так проти консультанта.
Та проти людей які вам заважають це робити.
Modified by author 16.01.2024
16.01.2024Answer Ostapp
А де у мене підробка ?
І чи є у Вас статус офіційного експерта, щоб таке мені стверджувати ?
У мене, як і у Вас є своя думка і я Вам пишу, що підробки я не продавав. Є пробні, є хуліганки та ювілейні. Сертифікати не рахую.
Тобто хотіти і робити це зовсім різні речі.
Якщо подивитесь зараз у мене у лотах є лоти і в розділі проби і в розділі сувеніри, да, я з цим трішки не згідний але завдяки таким, як Ви я вимушений примусово так виставляти, хоча це не правильно. Експерта по укр монетам тут нема, тому згідно правил вся відповідальність на продавцеві, а такі як Ви скачуть і навязують своє, хоча ви тут ніхто. А значить ви зі своїм консультантом coinsua і є проблема номер 1 на Віоліті, бо ваші дії не правомірні і домовлені.

Але яке відношення все ж має анонімність на форумі до анонімності на аукціоні?
Відповіді я так і не отримав нормальної.

Щоб не було каші з монетами, це проблема не у анонімності, а в якості оцінювання.
Можливо все ж прийшов час і варто обрати гідного спеціаліста по монетам у якого буде і час і бажання працювати на совість Віоліті ?
На сьогодні я бачу лише беззаконня і якісь мутні теми з підозрілими людьми.
Численні порушення в тому числі з вашого боку практично у кожній темі облазлива лайка «олені, клоуни» і тд.
Це як розуміти ?
І це дорослі люди колекціонери.

Повторю висновок, питання не у анонімності, а у консультантові, який не несе жодної відповідальності і через нього зриваються багато торгів.
Ostapp1140
16.01.2024Answer La_gun
Ви не нервуйтеся!
Ви із перших днів показали Себе!
Заблокувавши із десяток людей які брали участь на торгах у вашому лоті.

Щоб висловлювати свою думку на форумі не потрібно мати статус Експерта.

А вам як навіть не колекціонеру, а звичайному перекупу дам пораду.
Перед тим як щось купуєте у лічку,
для подальшої перепродажі Тут.
Спочатку створіть тему на обговоренні Тут, щоб було Вам зазделегідь зрозуміло що ви купуєте.
Так буде менше у Вас стресу та не зрозумілих ситуацій у подальшому.
Answers: 7
16.01.2024Technical service
Зібралися якось разом Client888648, TerraRist, ДОНЕЦ, друг ромео, НАМОР12, Roman2, Ostapp,  Client639569, Decadept та інші, і почався спір не на жарт, хто з них менше за інших ховається під личиною анонімності...
Answers: 6
16.01.2024
якщо,у вас є підписник за 100 рейтинг...і ви зустрічаєте лот під анонімом з жовтим пофарбуваням,і оце співпадає то ви бачите хто є хто,і ви бачите що анонім це чел на якого ви підписались...чи ні...
17.01.2024Answer poljanyn
якщо,у вас є підписник за 100 рейтинг...і ви зустрічаєте лот під анонімом з жовтим пофарбуваням,і оце співпадає то ви бачите хто є хто,і ви бачите що анонім це чел на якого ви підписались...чи ні...
Removed by author
16.01.2024
при купівлі -продажу контрагенти з великим рейтингом ховаються під статусом анонім,а дехто  під нульовим новим акаунтом...то як на таке дивитись...як для мене анонім з статусом анонім заслужив свій статус.,а от що з вчорашними народишами...
16.01.2024Technical serviceAnswer poljanyn
Анонім на аукціоні не дорівнює аноніму на форумі!
В обох випадках немає ніякого примусу брати участь в торгах, або обговореннях, створених Анонімами
Анонім на аукціоні не дорівнює аноніму на форумі! В обох випадках немає ніякого примусу брати участь в торгах, або обговореннях, створених Анонімами
Плюсую.
Тут ви праві, хороша порада:  в обох випадках нема ніякого сенсу брати участь в допомозі ананонімусам в "Спільноті" і купувати щось в них.
16.01.2024Technical serviceAnswer ДОНЕЦ
ви - вільна людина і маєте повне право приймати рішення керуючись своїми потребами і бажаннями
Чи будет можливість змінити ніки в тих в кого Client... Рееструвався давно, не помітив, а зараз виглядає негарно і може відлякувати людей. Плюс люди не запам'ятовують твій нік. Чи буде така можливість?
16.01.2024Technical serviceAnswer Client639569
це питання потребує осмислення і детального обговорення можливості людині, за бажанням, лишатися анонімною
wadik1631
16.01.2024Answer Client639569
Removed by author
wadik1631
Removed by author
16.01.2024
Он много кого называл Дмитрием, смешной конечно чувак
08.02.2024Answer missminutes
Анонім на аукціоні не дорівнює аноніму на форумі! В обох випадках немає ніякого примусу брати участь в торгах, або обговореннях, створених Анонімами
А в чому принципова різниця???
ТС "Анонім" на форумі пишеться інакше аніж продавець "Анонім" на ауку??? Аааааа, зрозумів,  в них "Анонім" різного кольору, так!? Прошу, порадьте як відрізнити їх.
16.01.2024
маю питання щодо анонімності у продажах, який сенс створювати підписку на продавця з рейнтингом +50 і слідкувати за новими лотами, якщо він викладає їх анонімно і в його лотах вони відсутні? "овеча шкура" вигадана, щоб ніхто вами не цікавився, а зважаючи на високий рейнтинг мав крім того довіру на передоплату дорогих лотів і відповідно до опису/оригінальності!? як на мене, дану опцію в окремих випадках "за дорого" надавати виключно продавцям з рейнтигом +100, якщо в них є необхідність "чомусь" скористатися даною послугою. Щодо форумів, вибачайте, буваю рідко, не переймаюсь
wadik1631
16.01.2024Answer JulesVerne
Removed by author
16.01.2024
Гадаю що противникі анонімів це музейники та білі пушисті архи. Щось знайдеш і твого ніка знає все місто і округи. Багато копачів та мутні музейникі. Не раз усі бачили як речі за 20 тис, і дешевші  конфісковували і писали ..""Вирвали з пазурів одиржимих наживою злочинців чорних археологів""..Я не хочу щоб ти щось знайшов а тобі потім за якусь річ руки викрутили  . Штаф вліпили і відомим зробили на всю країну.Якщо ти в полі де ореться щось знайшов а вони скажуть на поселенні грабував. Зайдіть гляньте у якому стані знахідки на вітринах. Частенько по різних музеях хожу. Гниє портиться без реставрації. Розвивається бронзова хвороба  і. т .д. А я знайшов . Продав колекціонеру. Той відреставрувавта зберіг у колекції.. Той хто проти то  в темах  пишіть П,І,П, тел. Адресу . Та чекайте службу божу за ваші знахідки. знахідки.
Modified by author 16.01.2024
16.01.2024
Детский сад.
Если Вы под Анонимом выставите предмет который попадёт в поле зрения правоохоронных кантор,дак думаете Вас не примут)))
16.01.2024Answer minelaboff
Зато менше знають. Не знають хто . Менш цікавляться.
Есть ли случаи когда из за Виолити и приданого или купленого на нем предмета человек имел проблемы с законом? Просто интересно
Конечно есть.
Но тут не вина  Виолити, а вина продавана.
16.01.2024
urok14
Всем по х...на Ваш ник.
Есть заказ не на Вас,а на Ваш предмет -Вам жопа!
Если интересно -почитайте историю по Черниговской обл.
Как отжимали комплекс КР,проданный здесь.
Тому і я оставляю номера телефонів колекціонерів.Які щось у мене купували. І якщо цікава річ???   Домовляюся  без форума. На визначення кинути. Щоб побачили. І самі дзвонять предлагають купити. Не продаєш публічно.?? Немає складу злочину.
16.01.2024
Викідав річ на визначення товаришу. Архи побачили і по всьому городі носилися 6 тис шукали щоб знайти мецената щоб дав гроші. А з фонду музея не можуть купити??? Бо ті гроші можна замутити.  І потім пишуть меценат викупив у чорних археологів.
16.01.2024
Я не про архов и не про музеи.
Я про внутренние органы.
16.01.2024
Органи і так мають чим займатися. Архи побачать і цькують їх щоб для музея віджали. І їм +. робота зроблена і архі раді. А нік не знають і не знають на кого навести.
16.01.2024Answer urok14
Да пох. на ник.
Делается контрольная закупка.
Им плевать Аноним ты или ВАСЯ 123...
16.01.2024Answer urok14
Камради, та не будьте ви такі наївні. Для СБУ немає Анонімів. Якщо у СБУ виникне "оперативна необхідність" для отримання повної інформації про будь-якого користувача Віоліті, то Адміністрація надасть інформацію в повному обсязі.
16.01.2024
То це на Показник. пофіг у кого і що купляти.
16.01.2024Answer urok14
Совершенно верно - главное заказ!
Был продан комплекс и чувака повязали,потому-что какая-то репортёрша слили его органам(это вкратце).
А слила потому-что побыла в Черниговском НИЩЕМ музее и сказала что там ничего нет ,а тут вон комплекс какой продаётся.
Как говорят патологоанатомы - вот такое стечение обстоятельств.
Хотя через неделю по этому же региону продали(через аук) предмет в разы интереснее чем комплекс и всё гуд.
Згоден з Вами.Через те і інколи користуюся послугою анонім.
16.01.2024
Вы так ничего и не поняли.
Кому нужно им что аноним ,что нет не составляет труда вас вычислить.
100 %, кого треба, дістануть під яким би ніком небув би.
16.01.2024
Да я поняв.Но шансів бути замічаним менше.
16.01.2024Answer urok14
За Анонімом ховатися це між нами Камрадами менше світитися і не більше того. А між нами чого шифруватися???
wadik1631
12.06.2024Answer Kopartel
Removed by author
16.01.2024
Між нами нема чого шифруватися.Архи падляну можуть кинути. Я їм не вірю.
16.01.2024
Тай між нами є чого ховатися. Знайшов розсипуху. Копав. Розтягнута плугом була. Продавав. То по всіх сусідах дзвонили копачі випитували в яку сторону їзджу. З часом сусіди розповідали. Так що є причини не світитися.
16.01.2024Answer urok14
Тай між нами є чого ховатися. Знайшов розсипуху. Копав. Розтягнута плугом була. Продавав. То по всіх сусідах дзвонили копачі випитували в яку сторону їзджу. З часом сусіди розповідали. Так що є причини не світитися.
Ну той продавав би анонімно. А якщо сам продавав по місту, та чого скіглити що конкуренти заважають,, розпитують - не спілкуйся з ними ніхто не заздритиме.
16.01.2024Answer TerraRist
Тоді рейтинг малий був ще. А ти тут для трьопу? Ти не копарь. Не купляєш і не продаєш.Винюхуєш?
16.01.2024Answer urok14
Тоді рейтинг малий був ще. А ти тут для трьопу? Ти не копарь. Не купляєш і не продаєш.Винюхуєш?
Нуууу поїхали....Та я копаю з 2008 року😎, а що і де я продаю чи купую, то вже моя справа😎. І саме тому що знаю з власного досвіду, хто де та як пасе і винюхує.🕵️‍♂️
16.01.2024
Та яка адреса? Да вул.Пушкiна, буд. Колотушкiна.😃
16.01.2024
Тема про анонімність на ФОРУМІ, а не на продажах.
Ostapp1140
16.01.2024
Нагадую!
Тему створено іменнно про Анонімність на Форумі, а не на торгах із великими рейтингами.
Бачу тут уже копачів ціла купа...
Таке враження що кожен із них викопав Пектораль)))
16.01.2024
адреса конечно лишнее, а ФИО и фото  - правильный интузазизм
16.01.2024
на жаль-як завжди сталося.Починали з одного,а закінчуєм сбу,архамі та т.і...Навіть не знаю,що додати..Адміни наполегливо хочут всіх переконати,що аноні-то є файно та не боляче..Мене вже мало хто слухає та розуміє..Лице форума вже ВСЬО..Репутація-під питанням..Ідєя,спіріт,авантюрізм,комрадівська єдність,традиції-все вже не важливо для декого..гРоші та кологрошів..Пічалька..
п.с.ще едне:тіко в мене помінявся "інтерфейс"?Зара на весь єкран спільнота..Чи у всіх так?
Нічого не зміниться після цієї теми, ось побачите
yama585
100%.
тут большая половина всего менялась не в лучшую сторону.
16.01.2024
Тому що є  совковий підхід керівництва: "цель оправдывает средства и лес рубят щепки летят".
Пани капіталісти не такі , вони хоч теж жадні до грошей , але рахують перспективу і тому прислухаються до "електорату", який їх годує та содержить.
Але ж у совка був "железный занавес".
16.01.2024
Ніц не буде з цієї теми,  від сайту тут лише дві дівчинки(Аня та miss) для себе все з'ясував- забив болт на теми Аноніма(крім тем Батістути😉).
З теми вийшов. Адью
17.01.2024AdministratorAnswer TerraRist
Ну ось, нік і аватарка не показник... Ніхто не знає, хто по ту сторону монітору. А то спілкуєшся їз красивою дівчинкою на аватарці, а в кінці кінців вона нецензурно і закінчення ставить "в", як часто буває в чатах конфліктів. А так, у всіх проблеми саме Аноніми...
wadik1631
17.01.2024Answer Anna_Novak
Removed by author
17.01.2024Administrator
Анонімність не захищає від санкцій, аккаунту будуть видані такі ж санкції як і Користувачу під ніком "Вася22".
Modified by author 17.01.2024
wadik1631
17.01.2024Answer Anna_Novak
Removed by author
17.01.2024
Пропоную ігнорувати все від "Анонім".
Нехай між собою спілкуються.
17.01.2024Answer Олег 71
А если администрации так необходимы безликие, то и ответы в темах, которые начаты анонимно, должны быть все анонимными.
MPS4107
17.01.2024
Віоліті відкритий аукціон і не повинно бути анонімів. Коли щось купляєш то повиннен знати в кого.
18.01.2024
Друзья,  ну что вы как малые дети. Вы что не видите, что ни техподдержка, ни администратор не хотят слушать народ. Они решили так. Мне поправилась идея раскороновать  консультанта. Есть такая народная мудрость - инициатива наказуема. Поэтому прошу кто подал такую идею, создать тему. Я поддержу ее. Посмотрим, как запоют администрация и техподдержка. Ну и можно тему поддержать будет еще от анонимных участников форума.
Ostapp1140
19.01.2024Answer Client639569
Краще двох, трьох Фуфлоробів  відправити у вічний бан і фуфла стане менше і захищати це Фуфло у кожній темі не буде кому.
czeh316
19.01.2024
Головне хто проти анонімності : це ті хто  репутація ніяка, час перебування на аукціоні ніякий , вам і так аук. надав права дуже великі у вас по десять ніків і бігаєте як зайці і нічим не дорожите , за вас плотять ті хто має репутацію. В мене недавно з такою репутацією сказав " Да насрать мне на твою репутацію висилай наложкой лот за 100 гр.. і все "- Такого раніш не було . Скільки мені такі *000* без честі , совісті  робили неприємності в 2014 році мав з аукціону 3-и прокуратури до Києва і інші пригоди .... я на аук. з 2009 року.  Правила на аукціоні повинні працювати на людей з репутацією , а не проти . Так що треба людям при набутті якогось рейтингу коефіцієнту,  щоб мати *АНОНІМНІСТЬ*  . А ще багато хто судить (фуфлить) про речі які не зможе ніколи не купити ні в руках тримати. Хто ви , звідки ви ???  з пов. .
Yarda2281
19.01.2024Answer czeh
Ви добре читали? 
Тут мова про відміну анонімності при створенні тем в "Спільноті", за анонімність при торгах мови немає.
З повагою.
19.01.2024
Це " армия трясогузки"по старому...
По новому выглядит на сегодня так..." армия анонимов"....
Новые веяния сучасности...
19.01.2024
Ответы видите?
По барабану....ну и комменты тогда как у Оззика - каждое второе слово...
Характер ответов ясен..
Хотелки двух сторон..
В процессе ...
Кодато у меня тут аватарка была   "пчелка"
...убрали никто и не спрашивал...
20.01.2024
Да...
Что то очень макси медленно..
И шо они там на работе делают...
Наверно продыхнуть некогда от нехватки времени рабочего....
Выполнчя постааленную задачу....

...
07.02.2024
Ну, если анонимность, то по-справедливости - если можно создавать темы анонимно, то тогда должна быть возможность и отвечать анонимно.
Как тут писала Anna_Novak - "Якщо людина не хоче світити свій нік , а має щось цінне для обговорення, то анонімність тут буде у нагоді".
Или, как тут писал missminutes - "Звертаю вашу увагу на те що: 1. Будь хто має право висловитися анонімно ..."

А, и еще, - если можно ставить лайки, то тогда должна быть возможность ставить и дизлайки...
)))
wadik1631
07.02.2024Answer zinych777
Removed by author
07.02.2024
Может и так.
Но хоть помечать саму тему как паршивую можно было бы... На репу это никак не не отображалось бы.
wadik1631
07.02.2024Answer zinych777
Removed by author
12.02.2024
Там где у Вас в кабинете "Темы" - войти и кликнуть по "С моими сообщениями". Откроются темы - навести курсор мышки на прямоугольник нужной темы и высветится корзинка с функцией "Удалить тему из списка".
07.02.2024Author
Це точно, особливо тут дістав Анонім з "відповідністю", який виставляє все підряд, розраховуючи заробити неприкладаючи праці...
wadik1631
07.02.2024Answer Rusnak
Removed by author
08.02.2024
Можна внести аноніма в список заблокованих і не мать з ним справ. Я пропоную зробить опцію ограничення рейтингу покупців  не тількі у відємну сторону, а і у більшу сторону. Щоб можна було відсіяти покупців і з великим рейтингом. Від них майже в половині випадків починаються качання прав і вимогі до оплати і відправкі лотів.
wadik1631
08.02.2024Answer OLEG_SP
Removed by author
09.02.2024
Так, а что сдесь говорить если люди с большим рейтингом указывают что удалять,а что нет, такое ощущение,что эксперты они ,хотя иногда сами не понимают иногда что выставляют,но все проходит....
12.02.2024Answer Nataliy89
Доброго. На Форуме идут обсуждения и никто никому не указывает, что удалять (выставлять). Снятие лотов с торгов, по той или иной причине, компетенция Администрации площадки. Зачем создавать тему для обсуждения если не интересует мнение других? Лучше сразу на торги, а неудобные вопросы (комментарии к лоту) игнорировать или блокировать оппонента.
09.02.2024
Это и автора этой темы касаться, может каждый будет заниматься своим делом, если что то не нравиться,просто игнорируйте лот,не нужно умничать,я уверен что вы не спец во всех сферах деятельности, для чего то же есть специалисты,а если вы такой ,тогда идити работать экспертом
12.02.2024AuthorAnswer Nataliy89
А я працюю сам на себе вже 22 роки. І багато чого вже досягнув. Так що бажаю вам не мудрувати і спробувати чогось досягнути самому.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.