Sergey22Dyadya
Sergey22Dyadya
10 January 2024, 19:42

Шукаю каталоги по монетам РІ та СРСР

Шукаю каталоги по монетам РІ та СРСР

Порадьте, будь ласка, хороші каталоги з детальними фото монет та їх різновидів пізньої РІ та СРСР. Шукаю саме літературу для детального вивчення теми. Дякую.

vkf772471
10.01.2024
Є, наприклад, така книжка, я користуюсь.  А.А.Щелоков Монети СССР. Була надрукована у 1989 році.  Багато чого корисного можна знайти через інтернет пошук.  З вашою темою будуть труднощі, бо чимало ресурсів заблоковані бо були задіяні під заборонені наразі вУкраїні джерела та пошукові системи.  Також корисно заходити у онлайн клуби колекціонерів, там бувають посилання на каталоги.  І слідкуйте за обговоренням монет тут, на форумі.  Я тут вже багацько років і можу вам з повною відповідальністю сказати: таких крутих спеців більше ніде не має.  Коротше, хто шукає - той обряще.
10.01.2024AuthorAnswer vkf77
Дякую за вашу відповідь. Про Щелокова були сумніви, але тепер зверну увагу. Дійсно, цей форум дуже виручає.
Answers: 0
Answers: 1
vkf772471
10.01.2024
Додам. По Росії 1700 - 1917 років є детальний каталог В.В.Узденікова.  Називається Монети России 1700 - 1917.  Теж користуюсь ним.
Answers: 1
10.01.2024
Доки були доступні росіянськи ресурси наскачивал.
На вибір:
Modified by author 10.01.2024
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.