IndianaJones
IndianaJones
25 January 2024, 19:25

Бронзова денга 1731 перечекан

Бронзова денга 1731 перечекан

Доброго вечора шановні колеги, попалась мені дві денги з однієї ямки одна сигналила 95 інша 78 на деусі, на сліді від лопати видно жовтий метал , почитав трохи що були бронзові денги перечеканені з фальшивих Петровських копійок і вони досить рідкісні. Прошу допомоги в визначенні і приблизній оцінці даної монети. Чи треба робити спектральний аналіз? Чи воно того не варте? Заздалегідь всім дякую.

Answers: 0
25.01.2024
На моей памяти ажиотажного спроса на такое не наблюдалось. Чисто на любителя . Да, она дороже И разумеется со спектральным анализом продастся лучше. Вопрос только окупится ли. Скажем так  - 1000 грн вряд ли кто заплатит за такое.
25.01.2024AuthorAnswer Begemot
Дякую, а те що в неї лисий гурт додає в ціні? По різновидах вона часта ? Чи в даному випадку це не має значення? З повагою.
Answers: 1
25.01.2024
Здравствуйте Алексей,мне несколько раз мне попадались петровские копейки в бронзе.
На сколько они редкие,по Вашему мнению.
25.01.2024AuthorAnswer minelaboff
З тої інформації,що я читав - то вони зустрічаються, але на порядок частіше ніж денга перечеканена з неї . З повагою
25.01.2024Answer IndianaJones
Это вообще мутный вопрос. Кто знает сколько их в ведрах лежит? Кто там к ним присматривается если они в своем типичном состоянии полухлам? Так что это статистика пальцем в небо. Впрочем по копейкам тоже все приблизительно по той же причине
25.01.2024
По цене они в 2-3 раза дороже как правило. Я говорю о литых подделках . Мне как то попалась чеканенная саморезаным штемпелем  вот это реально редкость (отдал 100 долл  - раз в 15 дороже) Отвлекся.... По моему мнению их вообще мало, как минимум на порядок меньше а уж денег перечеканенных из них еще меньше. А цены на них невелики потому что любителей такого мало (меньше чем копеек)
Спасибі за змістовну відповідь. З повагою.
25.01.2024
Тут бы МЕРАТа послушать - у него опыт куда больше
Почекаємо, цікаво буде почути ще інформацію про дані монети
yama585
26.01.2024
ну тут вопрос больше был бы в следах от фальшака.(и по 100уе уходили.)
тут если если анализ покажет, ну 500-700грн может кто и даст.
у самого десяток есть, но проверять нету возможности(цвет метала не показатель, а МД точно не покажет)
26.01.2024AuthorAnswer yama
Ви маєте на увазі сліди перечекана? То вони є , фото додаю. Ви праві, мд показати який метал не може, але можна взяти порівняти показання двох монет і сказати на 100 відсотків що одна з них не мідна. З повагою.
yama585
26.01.2024Answer IndianaJones
Ви маєте на увазі сліди перечекана? То вони є , фото додаю. Ви праві, мд показати який метал не може, але можна взяти порівняти показання двох монет і сказати на 100 відсотків що одна з них не мідна. З повагою.
в 31 денга ВСЕ перечеканы. я имел введу следы именно от фальшака(явние).
Ми не можемо взяти порівняння 2-х монет(
там тиражи гдто под 0,4-0,5млн(не помню уже(
ремедиум по весу там вообще.
пробуйте..
26.01.2024AuthorAnswer yama
А які можуть бути сліди від фальшака? Якщо їх відливали з існуючих штемпелів. Спектральний аналіз і покаже , що це фальшак. Справа не в тиражах і вазі. Навіть у врп полушки сигнал вище ніж у цієї денги, хоча різниця у розмірах і вазі - колосальна
Answers: 5
yama585
26.01.2024
Removed by author
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.