Nyurka80
Nyurka80
27 January 2024, 20:49

Статуетка на оцінку

Статуетка на оцінку
Доброго вечора! Прошу знатоків порцеляни визначити чи є ця статуетка підробкою?

Tags:
27.01.2024
Гарна річ. Авторська.  Баранівка, автор визначений В   Покосовська
Answers: 0
27.01.2024Author
Дякую за відповідь. Яка приблизно ціна такої речі?
27.01.2024
Це дуже індивідуально. Пробачте, я не оцінщик.
27.01.2024Author
А може у кого є книга робіт Покосовскої і там є ця річ. Буду вдячна за будь-яку інфу)
27.01.2024
В мене є книга, крім того, там є і роботи із моєї колекції.  Вашої фігури там немає. Ну, якщо фігура давно у Вас ,то як вона потрапить в книгу, якщо Ви не показували її ніде і автор книги не знає про існування.  Фігура авторська, скоріш за все,  в тираж не пішла. Я розумію Вашу зацікавленість і наявність фігури в якійсь монографії додасть цінності,  це зрозуміло.
27.01.2024
Скоріш за все, назва виробу в монографії є. За детальнішої інформацією прошу звертатися до монографії. Я ціную працю автора монографії і цю монографію можна придбати на віоліті.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.