Якщо для розваги, якщо перебір в радість, у вільний час-як на мене дуже цікаво. Я наприклад 1-2 рази на тиждень міняю в обігу гривень 500-700 і присвячую цьому вечер.Якщо для заробітку-повна фігня. Щодо знахідок- за два роки, перебрано десь 300-400 тисяч гривень різних номіналів, двічі попадалась 1.1АГм 50к. 1994р.(десь ціна однієї близько 3т. гривень). досить часто попадаются монети ціною до 100грн. Від 100 до 1000-це вже рідко, у мене за два роки-1грн.2001 2АЕ3, брак поза гурт. кільцем 10к. 2002р.(500грн.), ще кілька монет, вже не помятаю. Ну якось так..
Так, багато знаходив. Але вже давно. На даний час щось цінне можна знайти лише в старих копілках та в глухих селах. Наприклад, сам особисто знайшов 3 монети 50 копійок 1992 1АГс, тоді як 1АГк лише 1 та штук 5 1АГм 92 року. Багато залежить регіонально.
Так, багато знаходив. Але вже давно. На даний час щось цінне можна знайти лише в старих копілках та в глухих селах. Наприклад, сам особисто знайшов 3 монети 50 копійок 1992 1АГс, тоді як 1АГк лише 1 та штук 5 1АГм 92 року. Багато залежить регіонально.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".