Answers: 0
10.12.2023
Відверто кажучи,думав що сторінок 10 буде співчувань та світлих спогадів.Помилився..На жаль..Невже ми таки стали байдужі?Невже MARTIN_13 та Тихонович не здобули вічної слави?Так,багато новачків,"кліентів"..Але ця подія не сталася 100 років тому..Прикро,що так шануемо..Комради!Хай ваше життя у тому світі буде краще ніж у цьому.Дякуемо за все,що ви зробили для форуму..Спілкування з вами було чи не найкращім періодом у мому житті..Амінь..
10.12.2023
ох, шкода (((
славні були люди, а Martin_13 взагалі відрізнявся нетутешньою принциповістю і продуманою непримиренністю до шахраїв. і завжди було приємно з ним просто поспілкуватися
12.12.2023
Пам'ятаю звіти MARTIN_13 з пошуком динаріїв якщо не помиляюсь приїздив на Полтавщину з ночівлею на пасіці. Я був підписаний на його інстаграм де також було чимало гарних світлин. Неодноразово допомагав мені в визначенні різних предметів. Вічна пам'ять. Дуже гарні були експерти і просто люди.
18.12.2023
Дуже шкода ,  раніше , коли ще форум був активніший MARTIN_13 багато неадекватів в баню відправив ,  Вічна пам'ять (
18.12.2023
А я ще на Форумі писав, що варто не окремі теми створювати,  а окремий розділ Пам'яті!!! Це нормально, вшанувати на ресурсі пам'ять Людини, на якому Людина прожила якийсь час власного життя - і не важливо модер, користувач чи адмін! Якщо Людина була гідною, порядною, комунікабельною, то певна річ що знайдуться колеги що повідомлять на сайті сумну новину, створять відповідну тему, але тема зникне швидко в лавині тем на кшталт "што єта" та "скока стоит".
ПОТРІБЕН САЙТУ ОКРЕМИЙ РОЗДІЛ!!!
ПС
Нажаль, в наш час є багато наших колеґ,  котрі на фронті (є і в окупації) і не всі їздили на сльоти чи шукали з ким розділити бенза , а відповідно про таких не знає ніхто!!!окрім кума, який за ним носив лопату та писав йому тексти на віоліті - та такі Люди варті своєї окремої теми в ОКРЕМОМУ РОЗДІЛІ аби, хто знав їх, не забували. Незалежно від ставлення, користувач може подумати:"бач мене банив " чи "за виїзд на бенза не дав", або "на зльоті бухав два дні, але компанійський" - та всеодно згадає по доброму, хтось свічку поставить а хтось і молитву прочитає.
Якщо такий розділ не займе багато ресурсу сайту та не потребує божественних зусиль, - прошу Адміністрацію розглянути питання про створення такого розділу.
Дякую.
Modified by author 18.12.2023
19.12.2023Answer TerraRist
Згоден з шановнимTerraRist та підтримую створення розділу Пам'яті   на Спільноті. Бо дійсно в нашій Пам'яті люди продовжують свое духовне життя, Пам'ять це те, що люди залишають після себе та це те єдине, що можуть забрати з собою у Вічність. Напевно тому і кажуть вічна Пам'ять! З повагою.

Modified by author 19.12.2023
Answers: 1
29.05.2024
Вони живуть. Поки 1х помнять.Спок1й 1м 1 память
30.05.2024
Вічна памʼять!
Спілкувався часто, часто допомагали.
30.05.2024
А шо вам чуйка подсказывает ? Столько времени на виоле? И глядя на тему..
Читать умеете?
30.05.2024
Да горчичников и минусяк Мартин надавал в репу не мало до сих пор висят...и пободаться с ним было от души приятно...и пообщатся...
Добрый хороший человек...
Вічна пам'ять...  так і є
30.05.2024
Приветствую Форумчан!
За все время пребывания на Виолити с Мартином общаться не пришлось (Правила не нарушал). Тихоновича буду помнить долго за его консультации, способность найти в сети информацию о предмете. У меня был предмет, который никто не мог идентифицировать, а Тихонович смог, сказав, что нашел необходимую информацию на каком-то ирландском сайте. Он всегда был искренен в желании помочь, не имитировал искренность, как это модно делать сейчас, а был действительно искренен. В последнее время  болезнь пошатнула его здоровье, да и возраст видно сказывался, Тихонович был несколько раздраженным и допускал ошибки. После чего признав их, искренне извинялся. В завершении хочу выложить слова Тихоновича в поддержку кого-то из Форумчан, который хотел покинуть Виолити, считая, что с ним поступили несправедливо. Ранее конфликтные ситуации обсуждались в специальной теме и я полностью сохранил его высказывание.    Далее прямая речь:
Когда-то в Одессе на пешеходных переходах писали:
-Пешеход, погибший на этой "зебре". Ты абсолютно прав, но переходя дорогу, на всякий случай посмотри по сторонам.
Еще раз могу подтвердить, что сомнений в вашей порядочности за более чем двадцать лет у меня никогда не возникало. И мысли о том, что вы подняли этот вопрос на ровном месте, меня даже не посещали.
Дело в том, что Антиквариат такой вид спорта, в котором кидок почти официально входит в правила игры. Но обычно кидала или наживает себе проблемы, или кидают и его.
Думаю, нет ни одного, кто занимается этим бизнесом, что бы его хоть разок не киданули.
Насчет вылитого говна и грязи...Не обращайте внимания. На меня уже столько вылили пользователи, у которых этого добра, больше чем денег. Тем не менее при довольно часто возникающем желании хлопнуть дверью, я еще здесь. Может кого-то это не устраивает. Но думаю, что есть и те, кому я нужен. Уйдя с ресурса вы никому ничего не докажете.
Отмывать вас не вижу смысла. Вы ничего такого не совершили, чтобы менять мое доброе отношение к вам.
Попробовали побороться за правду? Получилось то, что получилось.
Говорят: Добро всегда побеждает зло.
А в итоге, получается кто победил, тот и добро. В жизни и так бывает, причем довольно часто.
Плюньте и забудьте. Польза вам от ресурса есть. Всегда можно что-то приобрести в коллекцию.
Не стоит заботиться, что об этом подумают другие, их мысли заняты тем, что подумают о них. Почитают и забудут. Забудьте и вы. (Тихонович )
Светлая память!
01.06.2024Answer Amarcord
Золотые слова настоящего Человека (с большой буквы)!
Answers: 2
30.05.2024
Знав Юру, Мартіна13 особисто. Гарню людиною він був, хоч і суворий, але як людина хороший.
30.05.2024
Вечная память.. Сталкивался тут на сайте общались с MARTIN_13..Порядочный. справедливый  человек
Modified by author 30.05.2024
30.05.2024
О покійних не говорять плохого....,Нормальние правильне мужики били...Царство небесне!
31.05.2024
Світла пам'ять камрадам!
Пам'ятаю, як років 15 тому звіти Мартіна надихнули на покупку першого металошукача. Цей захват від небитих корчм по трьохверстівках не забути ніколи.
31.05.2024
Царствие небесное! Вечная память!! Популярные на ресурсе были люди!! Соболезнование родным и близким!
31.05.2024
Вічна пам'ять! Царство небесне пухом земля.
31.05.2024
Співчуття родині! Померлим царство небесне!
31.05.2024
Вечная память им и спасибо что делились и передавали свой опыт .
Тихоновича сильно не хватает с его опытом замены его знаний увы нет
tea33
01.06.2024
Вічна пам'ять та співчуття родині...
kotok2742
01.06.2024
Світла пам"ять і царство небесне .... Скорбь ...
02.06.2024
Нічого мій коментар не порушував .. що видалили.  Он не до вподоби був  Мартін 13. Була причина  такого сприйняття. І не лише у мене...
Modified by author 02.06.2024
03.06.2024Answer Олег 71
Може вже досить?Раз сказав..Всі почули..Треба ще?Людини,нажаль,вже з нами немає...Щось треба пояснювати?А "обіжених" завжди вистачало...На щастя-їх не так багато...
04.06.2024
Спілкувався дуже часто з Юрієм. Дуже хороша людина, дуже чемна, дуже порядна.
Привозив йому каву з Домінікани, так він категорично не хотів брати як подарунок від мене. Мав принципи.
Можу впевнено сказати і з усією відповідальністю, Людина була СПРАВЖНЯ! Таких шукати, не знайти.
23.09.2024
Таких как Тихонович  больше не будет, вечная  память , будем помнить и сожалеть 
Всегда приходил на помощь
23.09.2024
RIP
Не так багато людей з якими все ще на зв'язку з старого,доброго форума, який колись був справжньою домівкою для багатьох....стільки всього було...гарні часи,теплі спогади. 
Вічна пам'ять.
24.09.2024
Вічна пам"ять.
З MARTIN_13 спілкувався на Віоліті (як модератор та продавець) ,  залишились тільки позитівні враження. Війна заберає найкращіх, нажаль...
24.09.2024
Мартин13 — человечище, настоящий мужчина, справедливый модератор, порядочный человек, интересный собеседник, хотя общались только онлайн. 
Тихонович — человек-вселенная! Встречалась с Тихоновичем лично: обаятельный, с юмором, умница, глубокие знания, прекрасная речь, жизненный азарт, острый ум. Такой жизнелюбивый, такой огромный, яркий, притягивающий к себе взгляды. Эх… 
Оба — врачи по образованию. 
Оба — увлечённые яркие личности.
Оба — лицо того прежнего тёплого Виолити, которого уже нет и не будет.
Буду всегда помнить вас, замечательные друзья, хорошие люди, настоящие мужики!
24.09.2024
Вічна пам"ять! Тільки позитивні  і світлі спогади!
24.09.2024
Знал лично, ничего плохого сказать как о человеке не могу, да и нечего сказать. К работе своей относился как положено. Вечная память!!!
ZZZ754
24.09.2024
Світла пам'ять цим прекрасним людям.
24.09.2024
Люди про яких нічого поганого сказати не можу! Високого рівня професіонали та ерудити. Спілкувався з двома - хороші спогади!
Щирі співчуття їх друзям та близьким!
Вічна Памʼять!
Жаль 😢!
24.09.2024
Знал,общался,люди были сильными личностями. Вечная память.
25.09.2024
Вічна пам'ять людям, яки довгий час були з нами на Віоліті...
25.09.2024
Вічна пам'ять. Відійшли у вічність Люди які створювали той цікавий і душевний форум, якого вже нажаль не буде...
31.12.2024
Царствіє небесне!, обидва були знавцями та ГУРУ саоєі справи. Тихоноаич завжди допомогав, мав такі знання……….ех……… немає слів….
31.12.2024
Світла пам'ять хлопцям - захисникам. 
Хай там, засвітами, вони почують сигнал своєї мрії.
31.12.2024
Вічна пам'ять та Царствіє Небесне! Співчуття рідним та близьким!
31.12.2024
Мартин_13 ушел? вроде в начале года с ним общались, наверное второй инсульт... Царствие небесное Камрад. Вместе с Натальей всегда будем Тебя вспоминать с теплом. Земля Тебе пухом!
31.12.2024
Вічна пам'ять та Царство небесне!
22.02, 16:56Answer varvar-cop
Removed by author
22.02, 19:32
TerraRist , навіщо ви танцюєте на кістках.
Мало хто що сказав в запалі чи не в запалі , навіще повторювати , ви своїми розбірками вже засрали всі теми.
Вже і до цієї дісталися, може досить.
28.04, 17:45
Вічна пам'ять! Нехай спочивають з миром 🕯
03.05, 16:24
Прикра новина,він був від самого початку заснування цього ресурса пошуковців! Кому потрібна була допомога- допомагав,кого потрібно було покарати-карав.Шкода що нас стає все меньше і меньше!
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.