шурбод
шурбод
3 February 2024, 09:50

середньовічна монета

середньовічна монета
шановні, колеги, підскажіть, будь ласка по монеті, чия вона і який номінал, бо я самостійно не знайшов.
наперед всім вдячний.
діаметр 15-16 мм
вага 0,82 г
матеріал здається мідь

Answers: 0
Answers: 1
05.02.2024Author
з якого старту варто її в такому стані виставляти на аукціон, щоб інтерес був?
05.02.2024
Шановні дописувачі...Вибачте,якщо завдам Вам прикрощів і поставлю під сумнів Ваші нумізматичні знання),але...
Монета з посилання і монета в темі схожі між собою,як.вибачте, свиня на коня...)
Монета в темі- досить примітивна підробка...
05.02.2024AuthorAnswer antonprokop
Шановні дописувачі...Вибачте,якщо завдам Вам прикрощів і поставлю під сумнів Ваші нумізматичні знання),але... Монета з посилання і монета в темі схожі між собою,як.вибачте, свиня на коня...) Монета в темі- досить примітивна підробка...
дякую, монету тому і виставив на обговорення, бо був не впевнений, що монета аутентична. Дуже добре, що ви вчасно написали і я не виставив її на аукціон, бо було б неприємно підсунути комусь свиню...
05.02.2024AuthorAnswer antonprokop
Радий був допомогти...
дякую, думаю в розділ копії як підробку її можна виставити?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.