masterro
masterro
6 February 2024, 14:22

Медальйон Бердичівська Мати Божа за донат - чи буде цікаво комусь забрати?

Медальйон Бердичівська Мати Божа за донат - чи буде цікаво комусь забрати?
Доброго дня шановна спільнота, хочу виставити на аукціон медальйон "Бердичівська Мати Божа, на реверсі святий Ян від Хреста" , річ недорога і, думаю, цікава буде малому колу людей, ціль - збір коштів на тепловізор для брата, інформація тут https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02ZLL3D1qf3zeYytx5wGnwCt3tuSLD2dxZaLqcMVqBGdUQAxuxzuAcasPLAEf9EjX1l&id=100005582764951&locale=uk_UA , чи буде цікаво комусь забрати? Медальйон купляв тут Бердычевская Матерь Божия, на реверсе святой Ян от Креста , віддам навіть за меншу ціну, хлопцям більше треба. (вага 17 грам). Додатково додаю обговорення https://forum.violity.com/viewtopic.php?p=13424176&highlight=#13424176,

06.02.2024
Добрий вечір!
Заберу :))) Якщо віддадуть, виставляйте.
Будь-ласка, зробіть, якщо не важко, фотографію під кутом будь-якої сторони і гурту на 12 і 9 годин так, щоб видно було фактуру металу.
На вартість в меншу сторону це не вплине ;) Принаймні, для мене.
З повагою.
07.02.2024AuthorAnswer ANDRT
Доброго дня, прийняв, фото добавив, якщо потрібно ще пишіть. Дякую за проявлений інтерес.
Answers: 0
Answers: 1
07.02.2024
Ставку зробив. В цьому випадку Ви отримаєте витрачені кошти, не зважаючи на розмір останньої ставки, я гарантую.
З повагою.
Дякую, особисто мені непотрібні, всі до копійки підуть на донат.
07.02.2024Answer masterro
Хробаки мають гнити в землі і будуть.
підтримую, дав би Бог, але треба щоб не тільки чужі, але і наші .......
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.