Anonymous
Anonymous
6 February 2024, 18:27

Допоможіть будь ласка визначити трояк.

Допоможіть будь ласка визначити трояк.
Доброго вечора шановні учасники спільноти, а також експерти violity. Прошу будь ласка Вас допомогти визначити ступінь рідкості даної монети. Саме такого плану різновид щось не можу знайти.  Буду всім дуже вдячний за допомогу. Наперед прошу вибачення за фотографії, маю тільки такі.

Anonymous
07.02.2024AuthorAnswer йфяйфяйфя
Дуже дякую за вашу думку і відповідь. Я теж на цей різновид думав,але є деяка відмінність ! Зверніть увагу будь - ласка на комірець ( воротник) Сигізмунда. Він дуже відрізняється і на зворотній стороні написання йде без крапок. Мені здається, що це вже інший якийсь різновид. Чи не так ? На різних форумах і аукционах, я саме з таким комірцем не знайшов !  Яка Ваша думка ? З повагою.
Answers: 0
Answers: 1
Anonymous
07.02.2024Author
Можливо ще хтось має які думки на рахунок цієї монети ? З повагою.
Anonymous
07.02.2024AuthorAnswer йфяйфяйфя
Дякую. Так, подібний, але все ж таки не такий.  Тут SIG III  а не ( 3 ) і  POL. M.D.L а не ( PO). Як Ви рахуєте, можна такий трояк вважати не описаним ?
Anonymous
07.02.2024AuthorAnswer zel_25b
Доброго вечора. Тобто я так розумію він має  щось в собі цікаве ? І має більшу цінову категорію від  того трояка, що ви скинули? Як вважаєте? З повагою.
08.02.2024Adept
Аверс і реверс такі описані, у Ігера є. Саме такого поєднання нема. Можна вважати неописаним поєднання, а може бути і тогочасною якісною підробкою-наслідовництвом. В будь-якому випадку - досить цікава монета.
Anonymous
08.02.2024AuthorAnswer йфяйфяйфя
Зрозуміло. Дуже дякую Вам за відповіді і допомогу. З повагою.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.