Підскажить будь ласка щодо такого слоника - країна походження, вік , матеріал , стиль виконання та таке інш, дякую
Send a request on the topic
Слон червоне дерево?
Слон червоне дерево?
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
- наскільки я розуміюсяу на цьому, то маю погодитися з ranalana - вважаю що це не червоне дерево, не сандал - це легло побачити по резьбі. Благородна древесина дуже міцьна (а тут такий скол) а ріжеться вона як масло (мається на ввазі якість зрізу) - а тут видно шерехуватості. Й головне - в массi своїй у цьому сегменті, мастера червоне дерево не покривають ні морилкою а ні лаком - в цьому немає сенсу, так як воно доволі маслянисте й ого достатнью натерти другою гладкою деревьяхою, чи на крайній віпадок - воском... А тут звичайне місцеве дерево, може трішечки й благородне (но це даже не тік) замочене в махоні (морилці) - звістно, можу помилятися (тому що по фото), але бідні мастера робили такі тісячами и продовали туристам.. Хенд мєйд 1990-2010 на мій погляд, Індія, Тайланд, Шриланка, Бірма десь с Азіі привезли.
- мармуровий маленький, 1960-1990ті - тоді їх багато нарізали, зазвичай це караван з 5ти чи 7ми слоників де кожній попередній трішки більше за заднього.
- два других, пластик чи полістоун - це современні, продавалися років 5 - 7 у магазинах декору.
Свою пропозицію відправив Вам через функцію запропонувати (це за трьох, маленький мармуровий - не цікавить).