Send a request on the topic
На обговорення, 5 Рублів, 1889 р.
На обговорення, 5 Рублів, 1889 р.
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
Лот був придбаний на сайті Віоліті
Доєднайтесь будь-ласка до обговорення!
Дуже вдячний.
З повагою до всих
Якщо Ви висловлюєтесь, що монета не оригінальна, тоді Ви якимось чином маєте це обґрунтувати.
Якщо Ви Експерт, поясніть мені і Спільноті, чим Ви керуєтеся в своєму ствердженні?
Попрошу досвідчених Фахівців, висловити будь-ласка свою думку стосовно даної монети!
Дякую.
З повагою.
Обратите внимание на одинаковые фрагменты и одинаковое их расположение (указанные на фото с Вашей монетой):
1. Буква О
2. Городок над буквой О
Дочекаємося ранку. Сподіваюсь на вердикт Фахівців.
Пам'ятаю, ми тоді змагалися з Вами за цей Лот.
Цікаво, чому Ви тоді продавцю не сказали, шо то копія
Потім лавочку вроді прикрило фсб - вроді би ...
Як правило проба <московських клєпачей> вища за 900 .
Перевірте пробу
Лот був придбаний на сайті ВІОЛІТІ, в 2022 році.
Продавець- Client931100, на даний час активний.
Мені відповіли в підтримці, що нажаль не можуть допомогти в цьому питанні.
Я фронтовик. І мені шкода, що так все вирішується. Нажаль.
До всих з повагою.
Кримінальний кодекс України
там є
Стаття 190. Шахрайство
ч. 3 Шахрайство, вчинене в умовах воєнного чи надзвичайного стану, що завдало значної шкоди потерпілому,
...позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
якщо вважаєте , що Вас обманули навмисне і продавець знав про підробку то пишіть заяву.
але може бути, що і сам Продавець- Client 931100 не знав, що це копія. і таке буває. просто помилка продавця. не уважність.
без умислу.
errare humanum est лат. - людині властиво помилятись
з повагою
Дякую
Це виходить, що дивлячись на мій нік-нейм люди будуть проходити мимо.
Цікаво, чому я маю нести за це відповідальність і відчувати себе якось ніякого...?
На моєму місці міг опинитись будь- хто...
Чому немає чіткої експертизи, чи то перевірки Лоту перед його виставленням на торги?
Чому людина не на всі 100 освідчена в предметі має втрачати кошти?
На даний момент я повернувся з фронту і маю проблеми вдома.
Питання: ЧОМУ?
До всих з повагою.
Але, це не рятує від втрати, яку я несу від звичайного шахрайства.
Чому я, як клієнт сайту, який сплачує гроші за виставлений Лот, не захищений від шахрайства, як і мої покупці? Чому це працює в НАШІЙ державі?
У нас колись буде Правда?
Чому не пред'явити претензії людині, яка колись виставила це на торги?
В мене це нова сторінка. Я не перекуп. Я намагався зберегти кошти зароблені в боях, щоб зберегти щось для сім'ї.
Я не фахівець в золоті. В мене всі сподівання були на Експертів, які мають слідкувати за автентичністю.
Я плачу за це кошти (відсоток від продажу)
Що взагалі відбувається???
Ми тут не захищені виходить?
Добре, що на обговоренні помітили щось не те звичайні клієнти.. Чому цього не помітили тоді, коли купував цей Лот я?))
Дивно
З повагою
Тобто ми всі платимо за зручний технічний сервіс з продажу, а не за експертизу - її потрібно замовляти окремо деінде. Всі консультанті на Віоліті, як я розумію, консультують безкоштовно, коли мають час.
З урахуванням того, що зараз з'являється дуже багато "новеньких" підробок, які продають як через нові, так і через деякі старі акаунті, треба бути максимально пильним.
І ще - не звертайте уваги на токсичних та хамовитих юзерів, їм за забавку дратувати та ображати, а вам воно не потрібно, просто обійдіть гівно, нехай хоч усреться.
Бажаю вам витримки та вдачі.
Насправді коли всі регіструються на сайті то ставлять зелену галочку що з Правилами та Умовами згодні і ознайомлені,але ніхто ці Правила не читає.
Ось ці Правила,раджу уважно ознайомитись.
Правила Виолити - Сайт для коллекционеров в Украине Violity
Нажаль попадають сюди і підробки.
Консультанти це такі ж користувач як і інші,але вони допомогають своїми знаннями та опитом якщо в профільний гілці Спільноти виникають теми з запитаннями.
На інших сайтах і цього немає.
Тому кожен повинен ознайомитись з Правилами і вирішити для себе влаштовує його чи ні.
Дякую за розуміння.
Чим можу,тим допомогаю.
З повагою до всих.
З повагою.
Уйти в минус не годится, пусть лучше кто-то другой в минусе будет
Blesna_star, перед тим, як провокувати, випий заспокійливе.
З такими як ти немає сенсу спілкуватися, бо ти є розруха. Ти не існуєш. Існує тільки те, чим ти тицяєш в ті клавіші. Ти забуття і поганий сон чувака, який проснувся не на тій лавочці, не в тому парку і не в тому місті. Ти- вподобання неіснуючої істоти.
А ця тема для ЛЮДЕЙ.
Не твоя тема.
Пропади, будь-ласка.
Раз ты сейчас в минусе, значит ты или тупой или уже кого-то успел обмануть. Или ты отказываешься от своих слов овощь?
На якій мові ти говориш?
Ти мандрівник з космосу?
Тоді, як ти здогадався про віоліті???
Це дива)
Є золоте правило, якщо сумніваєшся, краще не купувати.
Щиро бажаю Вам поповнення колекції оригіналами.
Кримінальний кодекс України
там є
Стаття 190. Шахрайство
ч. 3 Шахрайство, вчинене в умовах воєнного чи надзвичайного стану, що завдало значної шкоди потерпілому,
...позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
якщо вважаєте , що Вас обманули навмисне і продавець знав про підробку то пишіть заяву.
але може бути, що і сам Продавець- Client 931100 не знав, що це копія. і таке буває. просто помилка продавця. не уважність.
без умислу.
errare humanum est лат. - людині властиво помилятись
з повагою
ЗВЕРНЕННЯ:
Client931100- ЯВЛЯЄТЬСЯ АДЕКВАТНИМ ПРОДАВЦЕМ- ПОКУПЦЕМ.
РЕКОМЕНДУЮ ДО СПІВПРАЦІ!!!
СВОЇ СЛОВА ПРО ШАХРАЙСТВО ПОВЕРТАЮ НАЗАД!!!
ЛЮДИНА ЧЕСНА І ПОРЯДНА!!!
ВИБАЧАЮСЬ ПЕРЕД ВСИМИ І ДЯКУЮ ТИМ, ХТО ПІДТРИМАВ МЕНЕ!!!
ВСИМ ВДАЛИХ ТОРГІВ!!!
З ПОВАГОЮ, ВОЛОДИМИР!!!
Ти якась істота!
На тебе прийде свій час!!!
без умислу.
Эта сущность питается ответами на его посты.
Лучшее средство от такой напасти-
Вечноеееее забвениееееее.
Кстати,может появлятся через промежутки времени один и тот же персонаж под другим ником.
Здравствуйте,коллега!
Шкода,що Ви не ознайомились з його творчістю до того як модератори видалили його повідомлення.