Masao
Masao
15 February 2024, 09:29

Перстень Luftwaffe.

Перстень Luftwaffe.

Шановне товариство! Підкажіть, будь ласка, вашу думку про цей перстень. Знайдено у Хмельницькій області. Матеріал срібло, щиток – золото, вага 13,5 грм. На мій погляд, це перстень німецького льотчика, який брав участь в операції в Іраку, в 1942 році, у складі асів Вернера Юнка. Також підкажіть будь ласка орієнтовну вартість цього персня. Заздалегідь дякую за вашу думку.

15.02.2024
Доброго.
Бачив практично ідентичний по виконанню, також з пальмою , але з іншими написами  , який належав гансу з Африканського Корпуса Вермахта.
15.02.2024AuthorAnswer ДОНЕЦ
Скільки він може коштувати? Які проходи були? Бо я щось не бачу подібні.
15.02.2024Answer Masao
Скільки він може коштувати? Які проходи були? Бо я щось не бачу подібні.
Не знаю, теж не бачив на віоліті.
Можете почекати до акції "бескоштовний резерв" і побачити скільки дадуть.
Answers: 0
Answers: 1
wadik1631
15.02.2024
Removed by author
15.02.2024Author
Перстень подлинный, Я знаю копача, который его нашел. Щиток - напайка из золота, это подтвердил ювелир. Толщина напайки 0,3 мм.
15.02.2024Author
Насмешил. " Мы тебе не верим". Кто это мы? Подставной аккаунт с красной статикой? Не надо здесь щёки надувать,  я уверен в подлинности предмета, поэтому отвечать на подобное впредь в этой теме не буду. Можете не потеть напрасно.
15.02.2024
доброго!у меня был подобный но на золотой пластине была пальма с крестиком и надпись была Даккар 1941 внутри была проба серебра 900 выставлял и тут и на Райберте больше 2800 грн не дали.А на родине владельца цена приятно удивила.
15.02.2024
Кустарные предметы не имеют доказательной базы подлинности. Вы и сами точно не можете быть уверенны в подлинности кольца, потому что знаете это от других лиц. О подлинности может знать только тот кто его возможно выкопал. Да и то можно выкопать копию на нужном месте. Я осенью выкопал рубль Екатерины и 10 копеек сибирских в нужном месте, оказалось что два года назад один мой знакомый подбросил копии для прикола другому моему знакомому, тот на них не попал. Потом и хозяин их найти не смог, через два года мне попали.
15.02.2024
вот нашел тот что был у меня,думал удалил.
15.02.2024
А по поводу кустарной работы,то у них официальных вроде и не было.
wadik1631
15.02.2024Answer ens66
Removed by author
wadik1631
15.02.2024Answer ens66
Removed by author
15.02.2024
по поводу продаж на" родине владельца" я с вами не соглашусь ,дурачков тут не так и много и деньги они тратят нехотя.
wadik1631
16.02.2024Answer ens66
Removed by author
Answers: 2
16.02.2024Author
Якщо буду його продавати, зроблю спектралку. Но на мій погляд, предмет має дуже значні сліди побуту. Покупець зможе ретельно оглянути його перед придбанням.
wadik1631
16.02.2024
Removed by author
wadik1631
16.02.2024
Removed by author
16.02.2024Author
Шановний, дякую за комплемент, але ви і здесь помилилися. Я вже давно дід, і в ті роки я вже був свідомої людиною )))
wadik1631
16.02.2024Answer Masao
Removed by author
16.02.2024
Уважаемый wadik мне далеко за 50 и предметов и фуфлавидел немеряно,по моему мнению перстень оригинальный,фуфло однозначно было бы засвастиковано
Answers: 2
wadik1631
16.02.2024
Removed by author
16.02.2024Author
При всём уважении, wadik, вы напрасно учите жить незнакомых вам людей. "Копач" мне этот хорошо знаком. Я с ним работаю много лет. Это первое. Во вторых я показал этот предмет эксперту. Он подтвердил что предмет на те года и техника исполнения именно такая, "кустарная". В третьих, любая подделка подразумевает получение прибыли. В данном случае предмет был куплен мной по цене лома серебра. В чём профит подделывать? Я искренне не понимаю, почему вы так "топите" в моей теме? Вижу только два варианта. Первый - негатив это ваше кредо, вы просто наслаждаетесь эффектом. Второй - вы сознательно делаете вбросы, чтобы занизить стоимость предмета. Я вас услышал, и понял ваше мнение, думаю, что прения уже идут по кругу, поэтому считаю необязательным далее отвечать на ваши посты. Если вам предмет не нравится - не участвуйте в торгах. Всего лишь. Рейтинг для ставки будет ограничен, поэтому "боты" (наподобие того который пытался вслед за вами в теме "топить") участия не примут. За сим кланяюсь и диалог прекращаю.
16.02.2024
Особливо немає сенсу підробляти перстень без нацистської символіки, особливо в 90-ті, особливо з дорогоцінних металів, щоб продати його як нацистський предмет, в принципі він міг взагалі якомусь англійцю належати , армія яких знаходилась в той час там.
16.02.2024AuthorAnswer ДОНЕЦ
Особливо немає сенсу підробляти перстень без нацистської символіки, особливо в 90-ті, особливо з дорогоцінних металів, щоб продати його як нацистський предмет, в принципі він міг взагалі якомусь англійцю належати , армія яких знаходилась в той час там.
Дякую за ваше мнение. Я також думаю що люба підробка має бути економічно обґрунтована. Я взагалі придбав його випадково. Знайомий копач вислав фото для перегляду. Він думав що це УПА. )) Коли узнав що це німці пропонувал його мені по цені лома.
Modified by author 16.02.2024
16.02.2024
Добрый день!
Подскажите,почему именно люфтваффе?
16.02.2024AuthorAnswer minelaboff
Добрый день! Подскажите,почему именно люфтваффе?
Добрый день. Судя по надписям, это Ирак 1942 год. В то время немецких войск в этой стране не было. Но было несколько экипажей люфтваффе. Это моё, абсолютно субъективное мнение. Я хотел услышать мнение других камрадов и спасибо тем кто отписался. Выкладывал его на рингс.гуру, но там только один человек отписался, кстати тоже предположил что это люфтваффе.
16.02.2024
Практично впевнений (десь відсотків на 95)), що це ніяка не окопна творчість , а це татарський перстень періоду 1942-1943 років.
Практично впевнений (десь відсотків на 95)), що це ніяка не окопна творчість , а це татарський перстень періоду 1942-1943 років.
А чому саме Ірак?
16.02.2024Answer Masao
А чому саме Ірак?
Спочатку, з вашого дозволу , шо таке "окопное творчество" , ось знахідка  яку недавно продав це мабуть окопна творчість з гільзи.
16.02.2024
А ось перший же що попався в інеті татарский перстень , якими татари в Криму тисячами торгували з німцями.
Це вже не окопна творчість , а річ на продаж зроблена людиною яка в цьому розуміється
16.02.2024Answer ДОНЕЦ
А ось перший же що попався в інеті татарский перстень , якими татари в Криму тисячами торгували з німцями. Це вже не окопна творчість , а річ на продаж зроблена людиною яка в цьому розуміється
..
..
Цікава думка. Дякую вам за інфу з пруфами. ))
16.02.2024
Тепер по напису, написи були готові чи по бажанню замовника.
На вашій мабуть татарін, який може не знав німецького, а може зовсім був неграмотний вирізав штихелем "Іrac" (це припущення але вірогідне), а потім після замєчанія(можливо фізичного) ганса прилепів оту бідолагу "а".
Ну важко уявити що людина яка досить добре вправлялася зі штіхілєм так не розміркувала .)
Ці персні типа "Кримси" були для німців понтами, чи типа наліпків на туристичних валізах, а один з них який мав відношення до азійської компанії теж міг випєндріться своїм азійським досвідом.
Modified by author 16.02.2024
16.02.2024
Да, забув , ось фото тих часів , на якому татарські дєвочкі парять окупанту свою продукцію.
Да, забув , ось фото тих часів , на якому татарські дєвочкі парять окупанту свою продукцію.
Дуже гарненьки пруфи. Буду мати на увазі. Дякую Вам ще раз.
26.02.2024Author
Шановне товариство! Підкажить, будь ласка, в якому розділу виставляти саме цей перстень?
14.03.2024
Якій  "експерт" міг вам сказать що перстень зроблений в ті рокі? По кустарних речах ніколи при огляді не можна сказать коли вони виготовлені. Навіть склад металу нічого не дасть, тому що кустар міг використити метал з різних предметів і монет. Тут продаж може бути тількі на віру покупця. І якщо аутентиччність предмета не доказуєма то виставляти в розділ копій.
15.03.2024Author
Шановний OLEG_SP, особисто я переконуюсь що річ піднята у лісі, та я знаю місце. Крім створеної тут теми я відправив фото предмета на визначення в рінгс.гуру, тільки для того, щоб мати відгук інших користувачів. Там також визначили що предмет з німців другої світової. Я не колекціоную предмети за цим періодом, тому взяв його на реалізацію за ціною брухту. Ніхто не підроблятиме предмет з таким профітом. Підроблені персні по німцях обов'язково мають яскравий фетиш. Мертва голова, СС, пташка люфтваффе та інше. Тут нічого такого немає. Це типова військова творчість на згадку про події. На предметі явні та довгі сліди побутування та оригінальна патина. Я знаю про що говорю, тому що колекціоную персні з антики та середньовіччя і знаю як відрізнити сліди побутування від зроблених вручну, з патиною теж саме. Якщо у вас є претензії, використовуйте можливості сайту та напишіть шановному модератору свої сумніви. Успіхів вам у вашій нелегкій праці.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.