Доброго дня, маю намір з 21 по 23 лютого продати свій нумізматичний альбом із своєю колекцією. Все оформлено мною, є власні знахідки, але переважно усе купувалось на Віоліті. Альбом містить аркуші - 1 арк. бронза північного причорномор'я; 2 арк. монети риму без отворів; 3 арк. монети риму з отворами; 4 арк. власні знахідки; 5 арк. інвестиційні монети (8 1/2-унцових лібертадів, одна "скіфське золото, олень"); 6 арк. монети України (гривні з різними реверсами, 96 року, 20-років грошової реформи, дельфін 2018 року, 50 коп. із зміщеною соосністю. Напевно розібрати все і продати у відповідних різних розділах було б вигідніше, але хочу продати одразу як колекцію нумізмата. Хочу продати за 100% передоплатою, проситиму віднестися із розумінням.
У шановного товариства хочу почути думки щодо вартості колекції, продажу як колекції чи розбору її по темам, та інші можливі поради.
Фарсанз, рескупорід. Бронза: інінфімей, фофорс.
Якщо хтось і купить, то на перепродаж, бо ну дуже різні напрями.
Навіть якщо хочете швидко продати - тоді розділіть на тематичні групи, хоча б по крупному.
Щонайменше окремо Причорноморья, окремо Рим і так далі. Тоді якусь пристойну ціну ще візьмете.