UACOINS
UACOINS
24 February 2024, 10:05

Ostappy: Фантазії у каталозі: 5к.92р.1.1ААм Немагнітна на 100 ліровій заготовці

Ostappy: Фантазії у каталозі: 5к.92р.1.1ААм Немагнітна на 100 ліровій заготовці

Так как Ostapp создал новую тему по поставленному мной вопросу (в теме обсуждения 5 коп. 94 года затронув тему ит. пятаков 1992 года - на фото), НО закрыв в ней для меня самого право оставлять свои комменты в порядке дискусии,  вынужден создать эту новую тему.

24.02.2024Author
Переходя к своему вопросу Оstapp-у: "Ostapp, так я НЕ понял: Вы своей ставкой занимаетесь разгоном лота (на фото), ИЛИ же своими выводами о фантазийности монеты аргументируя одноштемпельностью разных браков и спектральным анализом пытаетесь сбить на нее цену?!  Или же опять будете втюхивать, что Вы - филантроп и хотите купить монету лишь для изучения во благо науки, пожертвовав какими-то 2-3 (а может и больше) сотнями своих баксов?"
Ostapp1139
24.02.2024Answer UACOINS
Стосовно моїх слів:
Я ж пояснив по перше що метал не міг податися на 2.2мм. без явних слідів текучості металу.
По друге надав спектральний аналіз який теж свідчить що це ніякого відношення до монети 100 лір Італія немає відношення.
А ось чи це карбувалося у Луганську чи далеко після закриття потрібно ще вияснити.
Так я готовий пожертвувати не однією сотнею і навіть тисячами $ щоб це все Фе відділити від хороших монет.
Стосовно моєї ставки я готовий її купити за 10.000-15000 хочу вивчити гурт більш детально.
Як що виявляється гурт лєвий то я попав якщо ні то значить Хуліганка часів ЛСЗ.
Які питання до мене ???
Я вам забороняю купувати ???
Answers: 0
24.02.2024Answer UACOINS
Він створив попередню тему для спілкування сам із собою, або із собі подібними! Не дивно! Він не  бачить перечикану, дивно ), про що далі можна говорити. Знов буде на "занозах" робити відкриття..... І купляти під видом "сувенірів" норм. монети, все працює, як я писав на старому форумі в темах, які позносили!
Ostapp1139
24.02.2024Answer GARDININI
Так я багатьох Жуліків із команди продавців фуфла заблокував.
Покличте ще сюди у тему andriy1996 і буде команда у повному зборі на чолі із UACOINS)))
Modified by author 24.02.2024
24.02.2024Answer Ostapp
Доброго дня. По 1-ше, я до Вас звертався? 
По 2-ге, так блокуйте на здоров'я, і не пишіть у чужих темах. 
По 3-тє, спілкуйтеся із своїм "колом осіб".
Всього доброго!
Answers: 1
Answers: 2
24.02.2024Author
Как и до этого: одни голословные утверждения, основанные на своих домыслах.  А именно: а что браки НЕ могут быть одноштемпельными? И почему они не могли быть отчеканены на монетном дворе в Италии (мало ли на какой из попавших под пресс заготовке), а обязательно нафантазированы и прописаны в каталоге для заработка на коллекционерах?
Ostapp1139
24.02.2024Answer UACOINS
Не смішіть Людей!
Брак співпав один до одного у співвідношенні до десятків мільйонів монет.)))
Це вироби штучного характеру.
Навмисно виготовлені для заробітку.
Повторюю читати навчіться.
В каталозі пише на 100 ліровій заготовці, це не відповідає дійсності.
А люди перебрали мільйони Монет із магнітом, шукаючи Немагнітну Фантастику по каталогу...
24.02.2024Author
порывшись в своих архивах нашел сходу "фантазии" буржуйских мон.дворов на чужих заготовках (тоже, наверное, для заработка на коллекционерах!), например (см. фото)
24.02.2024Author
или 2 брит. пенса, перечеканенные на биколоровом египетском (!) фунте!
Ostapp1139
24.02.2024Answer UACOINS
Це різні речі...
Де ви "плаваєте" де у темі вище Перечекан чи якась конкретна заготовка інших країн світу
29.02.2024AuthorAnswer Ostapp
Мой коммент по ит. копейке-92 в латуни из темы: "Фантазії у каталозі: 5к.92р.1.1ААм..."
04.05.2024
Этот Остап мошенник 
Он имеет пару аккаунтов и у меня есть доказательства,как разгоняет лоты,да ещё и умеет творить правосудия,где прямо говорит что умеет блокировать людей
04.05.2024
Уважаемый Остап,нужно быть не много правдивый, и думать что вы самый умный,и уважать людей даже если кто то в чем то не понимает, вы явно тоже не все знаете,вы же Господь Бог
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.