02.03.2024AuthorAnswer minelaboff
Проби нету, може бути не серебреноі?
Answers: 0
Answers: 1
03.03.2024
Тільки є одна проблема, у Вас репліка, та ще й з грубою помилкою в літерній легенді, судячи з світлин. Має бути ECCE HOMO. Майстер, який виготовив оригінал, таку помилку не допустив би. І ще, порівняйте літери. Тому, питання срібло/посріблення/ інший метал (мельхіор?) залишається.
03.03.2024AuthorAnswer ANDRT
Я зрозумів, дякую за відповідь, така може коштувати щось чи ні?
03.03.2024
Звісно, це цілком може бути копія і того періоду.
В принципі, річ гарна навіть і не в оригінальному виконанні, якщо срібло, то недалеко від оригіналу, тому що, треба перевірити в каталозі, цілком може бути стосовно релігійної медалі "оригігал" зовсім і не оригінал:)) Відсутність мінтмарки майстра, а така річ, як правило, повинна її мати, додаткове свідчення цього. Буде час, завтра гляну, дуже знайомий цей образ Ісуса і стиль виконання.
03.03.2024
Зважте тільки на те, що за посиланням магазин у Франції. А у нас тут не Гринобль. 
Якщо яправильно розгледів, то вага більше 100 гр. Навіть, якщо посріблення чи мельхіор, то я б менше ніж за 30 євро не віддавав би.
03.03.2024
Стосовно металу. Я категорично проти усілякої алхімії, може залишитися невивідна пляма і річ буде безнадійно спорчена.
Якщо посріблення, то Вам і спектральний аналіз не допоможе на примітивному рівні. 
Роздивіться уважно, можливо є відслоєння, по ободу медалі, здається є червоно-бура плямка, що може свідчити про посоіблений мідний сплав. Різні елементи можуть бути з різного матеріалу. Спробуйте гідростатичне зважування, так можна приблизно визначити чи повністю срібна річ, чи ні.
03.03.2024
І взагалі, цікаво походження цієї речі, заісно, якщо Ви самі її не хробили, тоді у Вас, може і не золоті, але точно срібні руки:)
04.03.2024AuthorAnswer ANDRT
Ні😅 це з Італії друг знайшов і зробив подарунок, я завтра піся роботи вечері зроблю ще фото і ви подивитесь, дякую)
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.