Kroche
Kroche
9 March 2024, 21:47

Марки 1900-х годов . Англия , США , Канада , Австралия ...

Марки 1900-х годов . Англия , США , Канада , Австралия ...

Добрый вечер . 
Просьба сориентировать по данному материалу.
Вызовет ли интерес и как лучше выставлять на торги?

vkf772468
09.03.2024
Вітаю. Років 40 тому зустрів у клубі шустрого хлопця з товстим клясером.  Розповів. що його дід привіз після війни з Німеччини декілька альбомів марок.  Переможці везли хто що міг.  Мій вітчим, майор, мотоцикл та рушницю. А тут тільки альбоми  з марками.  І от прийшов час і хлопець вирішив заробити.  Показав клясер, ось точно такі марки я у вас. Ну це класика.  А я питаю: і по чому зараз такі йдуть  Хлопець зкривився: та ні по чому, лежать мертвим грузом.  Це я вам так літературно пояснив перспективи  
А якщо спробувати, то якісь окремі марки, бо оця маса просто відторгує.  Що б я спробував.  Франція - 5 марок із серії 20х років Свобода та Мир, З 20 гривень.  Марка США із серії відкриття Америка Колумбом.  Там картинка., поряд марка з надругком Брюсель.   Те ж з 20 грн.  Можно зробити підборку марок Канади,  теж з 20 за лот.   Тут якісь шанси можуть бути
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.