Kabachok
Kabachok
22 March 2024, 19:34

Що за меч.

Що за меч.

Доброго вечора спільното, багато років ходив з мд, але нажаль так сталося що останнім часом не мав змоги цим займатись, але вчора мені вискочила така знахідка, та ще й без шукача, корчував деревину і під корнем знайшов ось таку річ, вважаю що це поклик пращурів)) Прошу вашої допомоги у визначення періода існування даного предмета. Буду вдячний за ваші відповіді.

22.03.2024
Той ще меч з 2-ти сантиметровим по довжины лезом.)
Answers: 0
Answers: 1
22.03.2024
Інші були акінаки...
Щоб це більше 4000 днів на аук і таке питати
Modified by author 22.03.2024
22.03.2024AuthorAnswer Олег 71
Мені здається що в розділ визначення предметів вам лізти не потрібно. Вище зазнчений пост був про розмір, так от я декілька акінаків знаходив в розмірі 32 см, і повірте я знаю як виглядають акінаки за свої 12 років пошуку.
22.03.2024AuthorAnswer romanrom
я три таких заходив як меч колесова
він набагато більший чим цей і під 70 см
22.03.2024AuthorAnswer Kabachok
хотілось би почути нормальну версію, меч колесова то геть не те що я тримаю в руках, повірте я 12 років копаю.
22.03.2024Author
меч колесова на одну ямку, смішно, були одноразові.
22.03.2024Author
трохи пошукав в своїх архівах ось акінак з розміром леза в 16 см
24.03.2024
ІМХО кинджал ЧК, у них були клинки з закругленим вістрям. На кинджалі залишився слід від бутеролі та гарди. З повагою.
Modified by author 24.03.2024
27.03.2024Author
Може є в кого посилання на схожий лот? реально гарний кинджал, по фото не передати, шкода що немав справу з такими.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.