Daniel_Thrathirovich
Daniel_Thrathirovich
24 March 2024, 01:56

Визначення цікавих Вислих Печаток КР

Визначення цікавих Вислих Печаток КР
Доброї ночі друзі, прошу підказати по вислим печаткам КР, обидві були знайдені сьогодні. 
  Нічого не можу знайти по зображенню на великій, та відповідно атрибутувати належність.
  Щодо великої то на іншій стороні схоже що зображена тамга, можливо по ній так само буде інформація, дуже цікаво!!!
  Так як під тамгою відсутня частинка то я домалював, як вона ймовірно виглядала.

Буду радий почути ваші думки, бо нічого у можу знайти, завчасно дякую та якщо потрібно то просіть будь які фото та задавайте питання ))
  Усім мирної та Доброї ночі!!!)

Answers: 0
26.03.2024
Цікаві, але опису ідентифікації їм нескладно в книгах. Іноді на такі кажуть Дорогочинського типу, бо там була безліч неідентифікованих. Виставляйте, підтримаю смайлика вашого в 300 грн, може хтось ще добавить
26.03.2024Author
Доброго, щиро дякую за допомогу) Проте лишу собі, цікава тема сфрагістики, нехай це буде початком колекції )) Можливо підкажете по символу на іншій стороні пломби?
27.03.2024Author
Згоден, проте я знаходив такі ж символи, та схоже, що там унизу просто була пряма лінія
27.03.2024
Добрий день. Вибачте що не по темі, але Ви у мене придбали лот 18 березня " Хабарничка №2"  і не читаєте повідомлення. З пов.
27.03.2024AuthorAnswer msoliar
Добрий день. Вибачте що не по темі, але Ви у мене придбали лот 18 березня " Хабарничка №2"  і не читаєте повідомлення. З пов.
Відписав, перепрошую за затримку )
Answers: 1
09.09.2024
Посилка для Мудров Данило Володимирович  чекає у відділенні вже 4 дні. Платне зберігання з 13.09.
З повагою, Нова пошта
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.