24.03.2024
Вітаю!
З чого Ви взяли, що це першодрук Федорова? Ви, насправді, хоч раз бачили його книги?
Anonymous
24.03.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
я прошу  допомогти мені визначити, яка це книга. Мій дядько розповідав мені, що це книга дуже цінна, бо надрукована в першій друкарні  Федоровим.
Answers: 0
Answers: 1
Anonymous
зовсім нічого я не вирішила. Прошу допомогти мені визначити , що це за книга
24.03.2024
До першодруків Федорова ця книга не має ніякого відношення. Книга - схоже, що це Новий Завіт. Друкарня невідома. Потрібні більш ракурсовані фото. І почитайте Правила виставлення предметів на визначення. Впевнений, що Ви про них навіть не здогадувалися...
Modified by author 24.03.2024
Anonymous
так, не бачила правил. можна ссилку? І фото можу зробити, які треба, головне скажіть як правильно
25.03.2024
Добрий день. Ця книга видана в кінці 18, на початку 19 ст. в Почаївській друкарні. Для правильного визначення назви та часу виходу книги треба зробити додатково світлини розворотів книги. Пошукайте в книзі гравюри, або аркуші з заставками, а також в таких книгах в молитвах є імя імператриці, або імператора. ДЖля прикладу показую:
Anonymous
25.03.2024AuthorAnswer АНФИНОГЕН
дякую. зараз пошукаю
25.03.2024
Книга називається "Акафісти ..", Почаївська друкарня. Видавався не один раз. Для визначення дати уважно передивіться книгу, там у молитвах може бути імя імператриці, або імператора.Зробіть світлини першого та розворот останніх аркушів.
Anonymous
на останньму фото вроді є імя Єлізавети.
25.03.2024Answer Anonymous
Це імя святої Єлисавети.
На початку книги втрачено 36 аркушів. В кінці невідомо - відірваний правий верхній кут аркушу де була нумерація. В любому випадку - це вже не книга, а залишки.
Anonymous
тобто вона немає ніякої цінності?
Anonymous
Це фото першого аркушу
Answers: 2
Anonymous
25.03.2024Author
в книзі здається відсутні деякі аркуші
Anonymous
25.03.2024Author
Це розворот останніх
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.