Anonymous
Anonymous
28 March 2024, 15:56

Сахарница ,Гжель, жук носорог с листиком , авторская

Сахарница ,Гжель, жук носорог с листиком , авторская
Здравствуйте , помогите оценить, не смог найти в интернете. В хорошем состоянии , только на крышки ест щербины - на фото видно

Answers: 0
Anonymous
29.03.2024Author
Я так и не смог ничего найти. Наверно очень редкая
lufa361
29.03.2024
Той ваш "жук" називається  "шкатулка Черепаха".  Ціну знайдете в Гуглі. Не рідкісна.
Answers: 1
Anonymous
29.03.2024Author
Это абсолютно не черепаха , и близко не похожа . , на 7 фото видно четко крылья как у жука и лапы насекомого  , и размеры больше чем у черепахи. Длинна 18 см. Я за свою жизнь Гжели насмотрелся , такая ни разу не попадалась.
Answers: 1
30.03.2024
Може і авторська, Може,навіть, в єдиному екземплярі. Але на мі погляд,  цей факт не надасть більшої ціни, ніж та, яку дасть покупець. Речь така, вузьконаправлена. Або використовувати за побутовим призначенням, або знайдеться поцінювач стилізованого посуду Гжель і йому буде потрібен саме цей виріб.
Anonymous
30.03.2024Author
Ваш погляд на речі абсолютно не важливий для людей, тому що кожен вирішує сам, чи потрібна йому ця річ і скільки він за неї готовий віддати. Мені ж у цій ситуації зацікавило тільки те, що я не зміг знайти подібної, хоча зараз з можливостями інтернету це мене здивувало. Ціна - чим більше тим краще - але її покажуть торги і за тієї ціни, що я її купив, мене влаштує практично будь-який результат торгів у межах певного мною мінімуму. ))) та ще - у будь-якому випадку на ціну завжди впливає ексклюзивність. у незалежності на Ваш погляд)))
30.03.2024
Не зрозуміло,  чому Ви ображаєтесь на думку інших. Хоча да, зрозуміло.  Ми всі таємно мріємо найти скарб.  Ну що ж,  щасти Вам.
Anonymous
30.03.2024Author
Клад хочуть знайти все, але на жаль дану Гжель я ні як не відношу до розряду скарбу))) - можливо її індивідуальність зіграє якусь роль на торгах
Anonymous
02.04.2024Author
Да. Может сегодня.
Anonymous
03.04.2024Author
Вчера выставил , но лот почему то не появился , сегодня еще раз попробую
Anonymous
07.04.2024Author
Так ничего и не смог найти
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.