Это абсолютно не черепаха , и близко не похожа . , на 7 фото видно четко крылья как у жука и лапы насекомого , и размеры больше чем у черепахи. Длинна 18 см. Я за свою жизнь Гжели насмотрелся , такая ни разу не попадалась.
Може і авторська, Може,навіть, в єдиному екземплярі. Але на мі погляд, цей факт не надасть більшої ціни, ніж та, яку дасть покупець. Речь така, вузьконаправлена. Або використовувати за побутовим призначенням, або знайдеться поцінювач стилізованого посуду Гжель і йому буде потрібен саме цей виріб.
Ваш погляд на речі абсолютно не важливий для людей, тому що кожен вирішує сам, чи потрібна йому ця річ і скільки він за неї готовий віддати. Мені ж у цій ситуації зацікавило тільки те, що я не зміг знайти подібної, хоча зараз з можливостями інтернету це мене здивувало. Ціна - чим більше тим краще - але її покажуть торги і за тієї ціни, що я її купив, мене влаштує практично будь-який результат торгів у межах певного мною мінімуму. ))) та ще - у будь-якому випадку на ціну завжди впливає ексклюзивність. у незалежності на Ваш погляд)))
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".